9/5/09

La foto del dia

Secció on es destacarà la foto que pel seu valor documental es mereix passar a l'arxiu de la grupeta.La foto DESTACADA aquesta setmana es...

La crisi ha arribat a la grupeta. El pressupost per a material s'ha reduït considerablement; hem hagut de renunciar al canvi electrònic i a la pinya d'onze corones. Ja vindran temps millors.









14-06-2009:presentació del nou model del culot de la grupeta. Per motius de seguretat, hem ocultat la identitat del model, podria ser perillós que el reconegueren per la carretera.
Això és un líder!!. Sempre ensenyant, sempre compartint coneixements entre la tropa. Miguel!.. què afortunat eres de pertanyer a aquesta grupeta! MOLTS ANYS AL LIDER!!!

No podeu deixar passar esta oportunitat.... Fora bromes, felicitem aquesta setmana al nostre amic TONI per l'adquisició de la burreta de la imatge. ENHORABONA!!!.... Ja ens deuen dos xampanyets. A vore si s'animen a pagar-los.

"Jo vote per no seguir. Què penseu? Més de 33 km al 10%? Pa sa tia! L'organització no pensa que som humans. De continuar així, es van a carregar el ciclisme..." coincidia la pràctica totalitat de la grupeta..

Aquesta foto també es mereix estar destacada aquesta setmana... Més tard o més prompte, a tots ens arribaran els problemes de pròstata.
Ànim, Garrapata! Estem amb tu!


El dia d'avui, senyalarà un abans i un després en el rànquing de la grupeta: QUE TREMOLEN ELS GALLITOS!!!! S'ha acabat la misèria. "Amb aquesta màquina l'estatus actual pot fer una davallada total" , "vos va a pssar com als ferraris i maclarens d'aquesta temporada" ... ha dit el propietari d'aquesta joia a l'hora de l'esmorzar... "Jo sóc Batton!!" - afegí per acabar d'aclarar-ho tot.
Sort. Que la força l'acompanye. Cal recolzar l'esperit de superació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario