9/8/09

08-08-09 Carrícola

Itinerari: Xàtiva, Bellús, Alfarrasí, Montaverner, Adzaneta, Carrícola esmorzar, Beniatjar, Pobla Duc, Benigànim, Genovés, Alzira.


Ver
mapa más grande


Cnica per De Pijl


Dissabte 8 d'Agost i eixida a les 7:30 després de donar-nos compte que el Rubio, Pelos, Gemelo,etc… no anava en bici nova sino que l'havia netejat (animalet va per a dos anys i era la primera vegada que ho feia) Bueno, podría començar diguent que sortirem tots junts (trola i gran) com sempre 3 o 4 capitanejats per Pedro (com sempre) arrancaren sense mirar si la gent estava tota o no, si eixe Pedro que pregoneja que el grup no se talle en les rotondes, el que va primer ha de cuidar de tot això, etc…. Pedro: 0 Patatero (desde el carinyo). Bueno ara si va de bo, arribarem a Xàtiva ciutat dels Borja, i de la serra Grossa que passarem amb la sorpresa de que la Epo que s'en porta Campos del Tour feia efecte, encara que al ritme que se pujaba no la va necessitar (en dur-la al maillot li sobrva). Ningú animà la festa, normal la gent està cohibida com enseguida te tilden de Glober ( Açò és pitjor que el pinganillo) Continuarem entre rises, amor i voltetes a les rotondes a Carricola. Esmorçarem en un Bar-Tenda ( Carreful dels pobles d'interior ) Pedro contà lo de l'esmorzar... tenim fotos. Després de la menjada de figa y el avisos de Brines sobre el deplorable estat de l'asfalt per el que anavem a passar, (anavem a ahorrar 8 km... el que fa la crisi) carregarem aigua y se n'anarem. En el següent poble ens adonarem que no estava l'Explorador i com no du telèfon pensarem: igual se li ha parat y se n'ha anat al poble a peu (0 Patatero has de dur telèfon) Entre tant aplegarem a Benigànim i en el seu port ració de baixada a tomba oberta de Transporter seguit d'eixe que té tants noms, agafant el carril contrari com si res (això si que és una Gobleraaaaa ) Carregarem aigua en Genovés i descarregarem (alguns) i seguirem cap al poble. Pontet de Carcaixent... i res de res!!!, ¿Aplegarem al poble sense lo mal considerat com a goblera ? Pues no!, esprint a l'entrada , victoria incontestable de La Fletxa (gracies Campos). Donem la benvinguda al club dels Goblers a Brines que intentà seguir el demarratje brutal de la Fletxa (i això que no va donar ni un relevo desde Genovès) Ah i podeu mirar al que esprinta, li fan mes mal les cames. Un grupet, no anem a dir els noms, anarem a pendre algo al Dugarref (rises, parides i demés Voldria haver fet la crònica d'una etapa èpica, amb molta batalla, de les que fan afició, però no! ...m'ha tocat açò... què anem a fer!!, demane disculpes per les faltes d'ortografia i si algu es molesta pels comentaris.. Pastilles Timoteo (contra el mosqueo ) Pau, amor y marxa pel sepió.

17 comentarios:

  1. Tu, Pijl! ... enhorabona per la crònica, molt bona tio. Encara que he de dir que no t'has clavat amb molta gent. T'has portat bé... estic pensant en passar-te un poc d'Epo. Falta algun que altre comentari sobre el que són actius o passius o "indefinits"... Disfruta que et queda poc de disputar els esprints (claudicaràs i a la tercera que perdes ni tindràs ganes). D'ara en avant ajudarè Brines (em paga millor).

    Pau i uen lolito. Esto es todo Lucas!

    ResponderEliminar
  2. Los pelos del Gemelo10 de agosto de 2009, 17:40

    Ja no se quin nom posarme, me esteu liant, ja esta be no! Senyor David (tambe nomenat el senyor de los gramillos) no estas en la onda ara ja no es diu fer globeraes, ara es diu fer el indi,el senyor Pitàgores (tambe nomenat Gran Jefe Plumas de Perquito) no porta epo, porta una beuratge que li va fer el bruixot de la tribu, que per cert es veu que va molt be perque no ens el llevarem de damunt en tot el dia fins i tot et va llançar per que feres el indi un rato, el indi incontestable per supost.
    I si Gran Jefe ajuda a Brines el rubio de los pelos gemelos t´ajudara a tu.
    Besos y abrazos i que lluenta estava la burra.
    Per cert els passius lo que volen es sepió (el de Brines) que segon tinc entes te mes proteines i carbohidrats que les barretes o si no que li ho pregunten al expert. Eh! I no anem a dir noms que sino despres tot es sap.
    Supervitaminarse y mineralizarse que esta semana hay guerra.

    ResponderEliminar
  3. Graçies Gran Jefe, no vaig dir res del passius per que totes les osties agueren segut per al mateix, la proxima que me toque repartire mes çera. Per lo del sprint pensa que ara en el llançaor que vaig a tindre es mes façil que et toque la Loteria sense que compres cap de numero que guanyeu.Fletxa-Pelos ai es res.

    ResponderEliminar
  4. HOLA COMPAÑEROS DE FATIGAS SOLO COMENTAR AL CRONISTA QUE SI NO FUERA POR MIS SALIDAS A "HORA" NO SALDRIAMOS HASTA LAS 9'00h Y NO PONER MAS LEÑA AL FUEGO CON LAS BARRITAS PUES ES LO MEJOR GLOTONES" EL DEL MEDIO "

    ResponderEliminar
  5. Eixir eixim tots a la mateixa hora pero algun troben trafic en la rotonda per eixemple y ya aneu per la traperia y al que se queda calenton ( En amor )Teu fique en la teua llengua. Donde este un buen bocata que se quiten las mariconadas. Per çert el disabte apertura de veda aixi que el primer sprint tindra que ser Diumenge.

    ResponderEliminar
  6. Pijil ja tens sort que esta setmana no estàs... jo tampoc estaré. A m'obrin la veda en casa, la del conill, me'n vaig de cap de setmana a Benidorm, però a la pròxima eixida, segur que te'l dispute.
    Espere travessar el pont en una cama nomes, després de 4 o 5 bocates segur que em pujen els nivells de l'hematocrito.

    Porteu-vos be este cap de setmana.

    ResponderEliminar
  7. Per cert, l'explorador saveu on collons para?
    Esperem que per a la pròxima eixida, estiga en el control de firmes.

    ResponderEliminar
  8. Ah, una altra cosa: propose fitxar el Fletxa com a cronista oficial de la grupeta (formant part del selecte grup d'entesos en la matèria) i res que disculpar per les faltes d'ortografia. Es nota que et cultives a peu d'obra mentre els pobres peons es socarren al sol. Uen lolito. Ves amb compte que el meu amic "Danilo Napolitano" (esprinter del Katiusa) es capaç de vindre perque no et menges ni una rosca.

    ResponderEliminar
  9. Per l´amor de Deu, molta paraula si que teniu ,que si sprint per açi que si sprint per alla, que si soc incontestable ,que me puja el nivell d´hematocritos i esta setmana que hi ha guerra ja vos chorra pel camal, uno al teulai un altre a pasejar el caballet. En conter de ser incontestables lo que sou uns inpresentables.
    Ah Gran Jefe igual ens te que portes al Napolitana de chocolate que al de pernil dolç i formatge el tandem que em creat es ... indi total
    Jau o Hau o Au

    ResponderEliminar
  10. Tranquilitat amics tingau en conter que el amor a la caçera es du en el cor, sprints ni han totes les setmanes i la veda no es alça totes les setmanes. Com un bon indi no puc deixar pasar la caça del bufal. El Napolita este men mintge tres pa omplir boca, aon va este contra Pelos Sentado y Fletxa Daurada

    ResponderEliminar
  11. Si pero como en todo hay a quien le gusta salir a cola y llegar esprintando (con cariño)Estoy deduciendo que el sabado seremos 4 gatos para los que nos presentemos (paz y amor)PEDRO

    ResponderEliminar
  12. Bo antes que res desde el cariño, llevant de pa donar per el cul cuant eixim del poble tampoc es que tires masa del peloto. Ehhhhhhhhhhhhhh

    ResponderEliminar
  13. Fletxa descarriada.... modera un poc els comentaris per favor (des de l'autoritat moral que se suposa que tinc ; uen lolito). Utilitza sinònims mes apropiats per un esprinter del teu nivell. Pense que tots ho agrairiem. Sé que ets molt intel·ligent i sensat.

    Bona caçera!! A veure si ens portes algun "conillet de vellut".

    ResponderEliminar
  14. Antes de res he dit desde el cariño pues sabia que les paraules eren dures. Si algu sa ofes el remiteix a la cronica ( Timoteo ) La mitja Veda es per al colom i la tortola. Conills pot acaçarne tot el any en el Çervol. Cambiarem el donar pel cul per apretar la almorrana.
    Uen lolito

    ResponderEliminar
  15. Esta grupeta és increible. No pensava que arribaria a haver tant de "CARIÑO" entre els seus components. Es nota que l'esforç dalt de la bicicleta i els moments divertits ens agermana cada dia més. No, si és que ja som una família!!

    Uen lolito... des del carinyo, clar!!

    PD: Eh Fletxa carinyosa!... pots portar gauletes, segur que algu sap com cuinar-les.

    ResponderEliminar
  16. De todo se cansa uno y viendo la juventud y buena sintonia de la grupeta mas.PAZ Y AMISTAD. Amigo Pitagores tienes toda la razon los comentarios estan subiendo de tono sordo en casi todos.Pieso que no tenemos que reprocharnos nada,cada uno hace lo que puede,mil pendones (perdones)por mi parte.Mañana nos besamos jejeje.PEDRO.

    ResponderEliminar
  17. Eh Pedro que yo dema no estic i tambe vuig bessets i mariconades de eixes. Et recorde pedro que eres pasiu ehhhhhhhhhh

    ResponderEliminar