13/6/09

Comentaris agost

OPINIONS, SUGGERÈNCIES, PROPOSTES DE MILLORA...

Ací anirem penjant aquelles idees que aporteu per millorar el blog o per suggerir el que penseu. Només heu de plenar un comentari ací baix mateix. Després, farem el que ens done la gana... Bé, assegurem llegir-ho abans de enviar-ho a la paperera de reciclatge. Igual hi ha alguna cosa que ens resulta interessant i ens la apropiem...

Anirem agrupant-los per mesos


Contacta amb nosaltres

9 comentarios:

  1. Molt bé pel comentari de l'etapa de Millars. Al menys u es pot informar dels detalls. Però es troba a faltar alguna foto, algun video, el mapa de l'itinerari, alguna gràfica.... i, ja seria massa, les pendents dels portets. Clar que tot no és pot tindre: parar-se a fer alguna foto i perdre un poc de temps pot tindre conseqüències irreparables per a la classificació general i/o fins i tot, fer que baixe moltíssim la mitjana de l'etapa. Ara que en "nivelasso" està on està, no es pot baixar la guàrdia... "Buen rollito". Ah! m'ha dit l'Explorador que ell i jo férem millor mitjana l'any passat!! (també cal dir que erem més joves).
    Bona paella!!

    ResponderEliminar
  2. Se m'oblidava!! Això de les rutes pel google earth és una passada. Li cliques a veure la peli i com si anares amb un avió per tot el recorregut. FELICITATS a qui ha tingut la idea i ho ha fet possible.
    "uen lolito i uena paela".

    ResponderEliminar
  3. La "paela" esperem que siga un èxit, i ens ho passem de lo més bé, encara que saps massa bé que ens faltarà una peça fontamental per al bon funcionament de la grupeta, et tirarem de menys.
    La pròxima no has de fallar, siga paella o fideuà.

    PD: Quien tuvo retuvo, es nota que el comandant els té ben ficats.

    ResponderEliminar
  4. anem en cuidao en els espies que diuen que ens han pegat una tocata.
    imagineuse qui eu ha dit.

    el castello

    ResponderEliminar
  5. Vicent estate tranquil, l'espia ha sigut descobert, atrapat, juzgat i ejecutat. Espies com eixos no fan por a esta grupeta.
    Per cert, el producte que tu necessites, es diu "Estrella oxigeno activo" la botella es de color blau, i el venen en el Mercadona.

    ResponderEliminar
  6. Hola chicos, hace mucho que no os dejo ningún comentario .. bueno veo que te sientes todos en muy buena forma y vais añadiendo cosas "poco a poco" .. me encanta la sección "de cotilleo rosa" que estais haciendo ... jajaj me encantan los comentyarios que haceis ahi ... que sea asi y fuerza a todos para la proxima etapa ... una gran seguidora vuestra ... un beso a todos.

    ResponderEliminar
  7. http://ciclismoafondoalgemesi.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  8. HOLA CHICOS ...HOY HE VUELTO A ENTRAR DESPUES DE NO SÉ CUANTO¡¡PERO NO OS OLVIDO.YA SABEIS QUE SOY UNA ADMIRADORA VUESTRA Y ME GUSTA VER COMO OS VA TODO...POR CIERTO EL VIDEO GUAY GUAY GUAY¡¡¡PETONS PERT TOTS


    DOLCEVENEZIA

    ResponderEliminar
  9. ME PARECE MUY BIEN QUE OS COMPRÉIS DÉCIMOS, PERO NO TENÍAIS QUE HABER PUBLICADO EL NÚMERO,PUES QUIEN LOS VE,LE PICA Y CASI QUE OBLIGA A COMPRAR DICHOS NÚMEROS, AH ¡ Y ENCIMA NO ES UNO, SINO DOS. NO ESTÁ LA ECONOMÍA PARA TANTO. ESPERO QUE TENGÁIS SUERTE,PERO TAMBIÉN TENÉIS MALA LECHE DE PONERLOS.

    ResponderEliminar