18/5/09

Recull dels comentaris fets

COMENTARIS ANTERIORS (31-07-2009)
Contacta amb nosaltres

16 comentarios:

  1. Avui han votat totes les alarmes pel rumor de que abandona la direccio el conseller i amic pitagores pero pense que lo que necesita es un poc d´ajuda i tenim que intentar que canvie d´opinio.Propose fer l´enquesta de la setmana que siga una votacio i dependent dels resultats que decida el millor per a ell.De totes formes podriem fer una despedida de solter o de directiu o de jubilat o lo que siga si s´arribara a fer.

    ResponderEliminar
  2. el del medio de los chichos14 de junio de 2009, 23:03

    nomes les rates abandonen el baixell ha les primeres de cambit,defente infelis criatura
    i no plores com un home lo que no has sabut
    guardar com una dona(la serietat impoluta i exsacerba del blog).
    bo, lo del sou estem revisanteu i lode cobrar
    igual que kaka olvidat,te puxaren elsou al pri
    mer pis.

    ResponderEliminar
  3. paz y amor, paz y amor ,y el bolg para pitagoras
    que lo ha parido.
    No estes triste,nosotros te queremos valoramos tu
    esfuerzo,dedicacion,teson,altruismo,inteligecia,
    socarroneria,humor ingles,isquemias cerebrales
    transitorias,aun asi siempre seras el puto amo, nuestro comandate en jefe,y esque te admiramos
    tanto.
    jee,te tindras que pagar algo despress de haso no?

    ResponderEliminar
  4. perdon colegas, hoy no hos he sabido guiar,no es una escusa. Obras, ausencias importantes, comandante, explorador, GPS,sin todo ello ha sido
    duro,pero lo es mas que las dudas de los que por ellos velas se ceben contigo.Mamones limpiad las
    bicicletas y que el sabado que viene brillen, El
    comanante pasara revista de policia a las siete
    cero cero.
    Ah Pedrete andate con ojo me has tenido contento
    toda la mañana, que si como se esta poniendo la bici, teniamos que haber ido por halla,quejicas
    de los webs.

    ResponderEliminar
  5. El meu comentari va dedicat a la fe que en teoria ens movia als membres de la grupeta i que pense que per el pas dels temps o per el NIVELASO que s´ha adquirit estem deixant a banda.Pense que eixe espiritu de tots agrupats i el fort atjuda al debil o al que te com dien els catalans( UNA MALA TARDA )s´esta perdent i pense que de seguir aixi acabarem formant una grupeta de 1ª divisio i una de 2ª divisio on la gent que pensa que estos van molt ja no tindra el interes d´eixir en nosaltres,puig si una company es queda darrere lo normal es esperarse i al menys no ferli patir eixos kilometres de patiment que com tots sabem es noten quan uno va a soles i el kilometros pasen molt lentos i en molt de patiment.Com va dir un gran pensador(crec que Pitagores ) LA UNION HACE LA FUERZA.

    ResponderEliminar
  6. ME HA GUSTADO EL COMENTARIO ANTERIOR QUIERO AÑADIR QUE DENTRO DE LOS PUEBLOS DEBERIAMOS INTENTAR NO CORTAR EL GRUPO Y ESO SE CONSIGUE NO PASARSE LOS SEMAFOROS EN ROJO Y RESPETANDO LOS VEHICULOS PARADOS EN ELLOS Y MUY IMPORTANTE NO SE ACORDARAN DE NUESTRAS FAMILIAS Y PODREMOS EVITAR ACCIDENTES.

    ELDELMEDIO

    ResponderEliminar
  7. M'apunte a la idea de plantejar-se una segona divisió en la grupeta... el nivell va cap amunt i hi ha coses que son imparables. És llei de vida.

    ResponderEliminar
  8. me encanta esta grupeta y creo que los que vamos
    todas las semanas tenemos muy claro lo de esperar
    y ayudar al mas flojo.
    En Oliva recuerdo haberme esperado a dos,luego
    tras un pinchazo hubo gente con mucha prisa que
    se marcho, por suerte son los menos.
    A cortar huevos se aprende capando,y las gallinas que entran por las que salen














    trcortaas un pinchazo, gente con mucha prisa mar

    ResponderEliminar
  9. crec que hem arribat a un punt on les grans families es separen i als fills que han creixgut i estan be per a alsar el vol hi ha que donarlos llibertat,pero l´espirit que ens uneix no el deuriem de perdre i crec que si el P A T R I A R C A de la grupeta diu que ens esperem uns a altres no hi ha mes a dir.Vaig fer el comentari per llansar un toc d´atencio i crec que els que teniem que respondre o tenim prau clar.

    TONI

    PD:
    Pitagoras torna ja

    ResponderEliminar
  10. Companys, nivell em guanyat tots y es pot picarse en un port, un esprintet y el famos sprint de la entrada del poble, pero no ni ha que pedre el espirit de la grupeta. Esta clar que cuan ve gent nova es te que deixar el nivell de la grupeta alt, pero pa aixo estan els ports i depres se espera, parle per lo que man contat, el ritme tornant era brutal y aixo no pot ser, ni ha que pensar en els demes y si ni ha que estirar a algu des nostres del monyo es fa

    ResponderEliminar
  11. Normes no escrites per a cicloturistes:
    • Els homes forts, tiren de carro a un ritme constant, sense tirons, conduint als companys sempre procurant que el grup siga un sol element, respectant les normes de circulació primant sempre la seguretat de tot. No tractar d’agafar ventaja un mateix en redones, semàfors i embussos.
    • Mai treure la roda al company ni incrementar el ritme en els relleus, ni deixant que uns quants companys es passen el matí davant, parant l’aire, i al primer repetxo sprintar-li.
    • No voler fer mai l’últim relleu abans d’un port.
    • Quan n’ixen 10 junts, tornen 10 junts, i no “vaig a poc a poc davant, i ja m’agafareu”. Siguen de la grupeta o no.
    • I per suposat que es pot tirar a mort cap a dalt en un port, sprintar en l’entrada del poble, i en un aeri, i on es vullga, i ficar un ritme infernal, cas del dissabte. Però el que es queda perquè no pot es deixa caure i es recupera, tranquils, sabem que el grup l’espera, i ja està , o dalt en el port es re agrupa la gent i tots junts a seguir la volta.
    • Molt important conèixer-se ú mateix, molt bé, per a no enganyar-se a l’hora d’agafar una roda, i saber que quan vas, tens que tornar i es millor que et sobren alguns cartutxos en la canana.

    La gent més fluixa ha de sentir-se forta en veure’s arropat pel grup, i afrontar les voltes sense por i amb seguretat, i confiar en les seues possibilitats, que de vegades són més que les que ells mateixa creuen.

    ResponderEliminar
  12. El gemelo del pelos17 de julio de 2009, 14:54

    Uyuyuyyyyyyyyyyy quin rollet mes raro hi ha en el blog esta setmana, pau germans! lo que ha pasat aquesta setmana es un cas apart, normalment sempre ens esperem a la gent que es queda un poc arrere. Hi ha hagut un mal entes.No es feu de mala sang ,el proxim dia que eixim anem a besarmos tots ,sense mariconaes, pero en molt d´amor. Si hi ha algu que vol estirarme el monyo (eh patilla) que jo el deixe pero el dels ouets,aixo si sense mariconaes.


    PD:
    Paz y amor y el plus pal salon

    ResponderEliminar
  13. Despres del testament escrit per Transporter, collo quin rotllo mes llarg.Vote pel rollet del pelos, pero sense mariconades eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh


    PD Pau y sexe y el plus aon et done la gana

    ResponderEliminar
  14. La setmana pasada agafarem tirites i betadine. Esta, preservatius i vaselina, i gravilla per al que li agrade que rasqe.

    ResponderEliminar
  15. en este enllaç podeu vaixarse les fotos de la paella.
    http://rapidshare.com/files/264149509/paella.exe

    ResponderEliminar
  16. Hola Pitagoras. Recuperate pronto, las montañas y los valles tienen añoranza de ti. Muchos besazos niño.

    ResponderEliminar