10/5/09

Última hora

  • PRIMÍCIA: JA PODEU VEURE EL NOU MAILLOT:

Clica vore el DISSENY DEL nou maillot
  • NOVA ENQUESTA EN MARXA:
L'ànima mater de la grupeta ("Transporter") ens ha suggerit un tema per a l'enquesta d'aquesta setmana: La comparativa entre models de "materials" de la mateixa marca. Ací teniu els elements sobre els qui heu de votar. Es tracta del model Scott 2009 i de l'escot de macastre. Vosaltres mateixos. Heu de ser sincers i votar de cor. Ah! avui és dia de reflexió i no es pot votar...Tireu-li una maneta... o dos (ei.. al líder s'entén).


  • ENQUESTA DE NOVES INCORPORACIONS:
Vist que no hi ha cap vot en contra de les noves incorporacions i què la majoria és insultantment favorable, és dóna per tancat el termini de votació. Ara el problema és la financiació: aquestes figures no hi venen per la cara (o pel culet). Hem pensat obrir un compte bancari perquè hi feu les vostres donacions: 2077 0145 39 1100002233445. En observacions poseu: "què no m'entere jo que eixos culets passem fam".
  • JA TENIM EL PRIMER VÍDEO PENJAT:
Com haureu comprovat, ja hem pujat al blog un vídeo. Esperem que no siga l'únic. Correspon a l'etapa del dia 16 de maig a Beniarrés.
Clica per veure'l.


  • HEM CREAT UNA NOVA SECCIÓ: L'OPINIÓ DEL LECTOR:
En aquesta secció podreu penjar aquells comentaris o suggerències que penseu interessants. També podeu proposar activitats o eixides, inclús seccions noves que us agradaria que estigueren al blog. Esperem les vostres aportacions.

  • PRIMÍCIA MUNDIAL DE TOT EL MÓN!!!
La grupeta "A Poc a Poc" ha estat escollida entre els grups ciclistes més importants del continent, per provar un nou prototip de bicicleta construit amb un material de prestacions innovadores. El dia escollit ha segut el 9 de maig en una de les eixides del calendari (Bicorb). La prova, un èxit total.



"El Pelos" (Quique) ha segut l'afortunat en provar la nova bicicleta: "Increíble, fantàstica!... les acceleracions són brutals i puc fer inclinades com mai... l'únic problema és el sellí, un poc incòmode."

  • NOVES INCORPORACIONS!!!

Estem en converses serioses per fitxar dos components més per a la grupeta. Pensem que seran molt ben rebuts. Què n'opineu del tema? Podeu (i heu de fer-ho) plenar l'enquesta de la dreta. (Podieu... perquè ja s'ha tancat el termini. Una altra vegada estas més al lloro)


  • NOUS FITXATGES PER AL TOUR
Als pocs dies de traspassar el xiringuito mireu on se n’ha anat el comandant. Està buscant noves incorporacions per a la grupeta, per a reforçar l’equip en totes les facetes: rodadors, escaladors i sprinters. A vore si d’ara en davant ens costa acoplar-li un motor d’explosió a la bicicleta per poder seguir a la gent que porte...


1 comentario:

  1. Ja teniu la foto policial de Josep Brines. De malnom "Hard Rider" (Xatarra de conductor o conductor dur). I açí un video de presentació del que fa quan penja la bicicleta..
    http://www.youtube.com/watch?v=ud_gXPCMUDw

    ResponderEliminar