30/8/09

29-08-09 Ròtova

Crònica per Transporter

Després de la setmaneta tan sembrada de comentaris, tots teníem ganes de afrontar aquesta eixida, per a sorpresa de la penya els principals artistes no apareixien en la línia d’eixida.

Abans de ficar-se en feina vos confessaré que quan m’han dit els companys que fera la crònica, ja m’he ficat nerviós, no per res, és que hui hi havia tant per escriure, tant on ficar el ditet i furgar que no sabia per on començar.

Bé, vaig a tractar de ficar ordre en tot lo que vull contar que no és poc.

I el Richar, i el Fletxa.. no és que està parlant en el de sal pa’ l’ou, no es que està pegant tirs, coc, coc coc cooc cocoooc... cobardes gallinas, capitán de las sardinas, ni un ni l’altre.

S’han cagat, la por escènica els ha pogut.

Bo, la grupeta es fica en marxa, ritme demolidor 30km/h, els dos Vicents, el Castello i Gomis fins a peu de Benigànim on en un parell de collons agafen als membres de la grupeta sal pa’ l’ou (han punxat), on anava el Richal, que amb bon criteri ha decidit vindre amb la gent que fa ús del coneixement.

L’ascensió a Benigànim ha estat marcat pel gran nivell mostrat pels membres de la grupeta a poc a poc, marcant el tempo d’ascensió: Quique, Brines i Pedro per davant dels Neo professionals , professionals i gent que fins i tot venia del tour femení (Anna Sanchís).

Per darrere aguantàvem com podíem, però molt orgullós de veure als nostres companys com s’exhibien. A Quique li ha sobrat temps fins i tot de fer el reportatge fotogràfic del dia.

De camí a Luxent hem decidit deixar-los anar per a no fer-los passar més vergonya i que s’havera vist afectada la seua autoestima .

Sense més coses significatives que contar hem arribat a Ròtova per a gaudir d’un bon esmorzar ademés de la tranquil•litat que dona el saber que les “burretes” estan a bon recaudo. Entre mos i mos comentàvem els desafiaments de la setmana i clar, no han tardat en sortir les brometes, el comandant ha tirat ma del seu repertori i ens ha delectat amb el seu particular sentit de l’humor: “Soy David, el Flecha y llamaba por lo del comentario nº11 de la cuenta naranja, que es que yo... ¡¡Ya lo sabíííía, ya lo sabíííííaaaaaaaa!!”

De tornarda i pensant en l’esprint i totes les tonteries relacionades, Quique s’ha ficat davant portant la manilla del pilot, on anava socarrant a tot el que es ficava al seu costat, encara li sobrava temps per fer fotos, i el que es presentara.

Abans del Portixol, Toni ha patit l’atac d’un avejonejo, casi s’arranca el casc (se lo que es sent).

En re agrupar-nos han començat a tirar a ritmes alts i a agafar posicions la gent que volia disputar la etapa, però un convidat inesperat ha fet acte de presència en la entrada a Alzira, un ciclomotor i la gent no ha dubtat en prendre-li la roda, fins que, sense dubte per a mí es el home fort de la grupeta, s’ha cansat de fer el paripé, ni sprints ni hòsties en vinagre, i des de la ITV a Algemesí s’ha marcat un solo i ha deixat a tot el mon clavat, moto inclosa, li ha dinat temps d’acabar el reportatge fotogràfic. Conclusió, ni Fletxa, ni Richal, ni Epo, ni forn del chinarro... si vols una bona rentabilitat subscriu-te al conter taronja ING Direct. ¡¡Ya lo sabía, ya lo sabía...!!

Itinerari a Ròtova: Xàtiva, Benigànim, Luxent, Benicolet, Ròtova esmorzar, Gandia Grau, Tavernes, Portijol, Alzira, Algemesí.

Feu click en la imatge per a veure l'album de fotos de Ròtova.

11 comentarios:

  1. Despres de vore el revol alçat en anarmen a caçar i el coc coc cooocc que sa montat. Segurament el Dissabte que ve es l´ultim de mitja veda, no esta asegurada la presençia del Fletxa. En tant de comentari carinyos estic pensant en tornar a entrenar, tranqui Richar pots dormir tranquil.Valencia 2 Sevilla 0, en honor a Martin. Puchades President Honorific. AMUNT VALENÇIA.

    ResponderEliminar
  2. Amic Fletxa yo estic tranquil del tot y mes savent que no portes la escopeta en la bici, pero ojo si no te espabiles el tocare la corfa un atre dia, per que yo si que estic en mitja veda amunt Valencia

    ResponderEliminar
  3. Bo,aço no te res a vore en la cronica del dissabte pero vos eu tinc que contar,hi ha amor a manta en la grupeta.
    Diumenge 30 agost:
    Sis valents a les 8 del mati en el parque,jo un dells.Em vaig donar conter que a dos dels valents es feen carantonyes i tenien els ulls lluents (¿seria amor?) cami a Cullera moltes miraetes ,moltes risetes i molt de rato junts ,ara nomes aplegar a Cullera ja no pogueren amagar-ho mes i en la rotonda aon esta el bar de la cunya de Pedro es tiraren un damunt del altre com si es acabara el mon a demostrarse el seu amor, al rato es donaren conter que tota la gent els miraba i desidiren alçar-se i continuar el cami . No vos vaig a dir qui son perque ja es donareu conter (que bonico estan enamorats)

    ResponderEliminar
  4. Richallllllllll ves en comte que se de bona tinta que el Fletxa a encomanat una escopeta de carbono per portar-la en la bici(de carbono per a que pese menos claro) A i compreu accions de Rumasa que tenen un bon interes 8%

    ResponderEliminar
  5. Amor las narices,me duele todo el cuerpo del revolcon que nos pegamos.Pero el Domingo hubo de todo hasta rotura de radio a Brines.

    ResponderEliminar
  6. parece ser que ya eatamos acaparando la atencion de los legionarios pues ya se empieza a comentar que nos pegan tocatas y que donde vamos pero cuando se hacem comentarios hay que defenderlos y creo que el que lo dijo es de los que hacen las faenas a medias.Siempre pasa igual que el que habla es el que tendria que callar pues ya demostro un dia de que era capaz.

    ResponderEliminar
  7. Lo del diumenge mes que amor jo diria que es sexe i del dur puig una enculada tan profunda fea temps que no la veia.Almes en pena eixes coses feules en privat que s´escomensa fent el tandem i s´acaba fent el trenet.Pero bo pau i amor i el Berca pal salon.

    ResponderEliminar
  8. Ye el Diumenge la Volta a España putja el port de Beniarres y per el panta va paca la Margarida. Podriem anar a vorelos en plan amics els dos del Diumenge poden vindre com parella, pero les guarraes que les fatjen en casa. Que torne la Copa del Mon ( El mallot era preçios )

    ResponderEliminar
  9. Bo, be, val... què li hem de fer! Cada dia ho tinc més clar. Estic pensant en canviar-li el nom a la grupeta, encara que això de "poc a poc" dona molt de joc. Ànimes descarrilades, a poc a poc va reviscolant el vostre inconscient, les pasions més inconfesables. Aquest blog cada dia sembla més una secció de SALSA ROSA. Ja sé que els instints més bàsics són incontrolables, i que el que ven i guanya audiència són les misèries més personals, però, encara que fóra només per despistar, caldria fer algun que altre comentari més adequat a l'esperit de la grupeta.
    La fixació obsesiva d'alguns pel tema és preocupant. S'ho hagueren de fer mirar. Uen lolito.

    ResponderEliminar
  10. Amigo Pitagores tienes toda la razón,la grupeta empieza a parecerse en los comentarios a las novelas de Corin Tellado.Tengo que decir que la caída se podía haber evitado,tenemos la manía de no reducir velocidad en las rotondas y más dentro de las ciudades.Fletxa, lo de la vuelta tenemos que hablarlo el sábado,si no vinieras te avisaremos con señales de humo.Hasta otro rato.

    ResponderEliminar
  11. aco pareix que va agafant audiencia i encara falta per vindre la gent de la platja o els que tenen els quatre eurets pero pense que en unes setmanes tot tornara a lo que erem i seguirem com avanc

    ResponderEliminar