5/9/09

03-09-09 Quesa



_____________________________________

CRÒNICA MARCIANA

Crònica per Transporter ..


Dia núvol on tots sabíem que ens banyaríem, reunits al Marfil com és habitual i entre rialles i comentaris han anat acudint els nou valents que hem sigut de la partida, algunes absències com ja va sent habitual i algunes incorporacions, cas del Ferretero, que per cert ha tornar amb un espectacular moment de forma.
Tot just quan anàvem a eixir, Vicent “El Castello” i Toni Garmstrong, ens han contat el que els passà l’altre dia en la botiga d’Alcaber. Pareix ser que algun conegut per tots, suposadament (per allò de les querelles) li passà una informació errònia i que no s’ajustava a la realitat a Salva, el mecànic de la botiga, mofant-se de que ens havien pegat una tocateta el dissabte d’abans, quan tots sabem que en l’eixida anterior van ser els nostres homes els que controlaren en tot moment l’ascensió a Benigànim, i que per a no causar-los mals majors decidirem deixar-los en davant.
Doncs bé, suposadament Chamorret, no ho va veure així i suposadament li donà l’altra versió al mecànic, i clar, Vicent i Toni, patiren la mofa del mecànic, fins ací tot prou clar, i feta esta explicació ens hem ficant en marxa, comentant l’acudit i ahi s’ha quedat la cosa.
De sobte ens han passat uns xicots com un llamp, i sense pensar-ho ens hem ficat a roda, però ens ha durat poc l’alegria, i en el pont de Renfe d’Alzira, pam! La plutja! “Ye que fem?!” Seguir, i amb un parell de memoles i arremullats hem coronat Sumacàrcer, després Navarrés i per fi Quesa, on hem vist al Richar, que havia eixit a les 7:30 amb els de Sal Pa l’Ou, crec que té el cor un poc partit, i vaja amb qui vaja quan vinga ací sempre serà ben rebut.
Hem esmorzat en el baret que ens tractaren tan bé l’altra vegada que anàrem a Quesa, i hui tampoc ens han decebut. Bon baret. En la repressa és on ha arribat lo bo del dia, ací és on haguérem pogut dir allò de “por la boca muere el pez, tu boca extiende cheques que tu cuerpo no puede pagar, siempre habla quien más tiene que callar, etc...” Però no, nosaltres no farem ús d’estes dites, crec que no es deu d’anar així per la vida, i pense que tan sols ha sigut, simplement, un malentés i unes declaracions, desafortunades (si és que les ha fet de veritat, com diu el mecànic).
La qüestió és que els de Sal Pa l’Ou ens han agafat entre Quesa i Navarrés, i clar, quan ens han passat, anava el nostre conegut i ens ha vingut a la ment Vicent i Toni, ahí hi havia que tornar l’honor perdut dels nostres companys, no hem pogut aguantar-mos, i ens hem ficat en feina, amb quatre arreons ha sigut suficient, per a que el “suposat” perguera roda, i el pillara el corte, de rés ha valgut les ajudes rebudes per part del seu company Talens, que l’espentava sense èxit, Pitàgores, que és un cavaller com cal, també volia sumar-se a espentejar, però no ha volgut per si de cas el malgrat Chamorro veia minvada la seua autoestima.
Finalment ens hem separat en Navarrés, i clar, la grupeta es sentia recomfortada al saber que Vicent i Toni ja poden anar tranquils a Alcaber. Reflexionant sobre el fet, concloure que on hi ha un globero hi ha un altre, i que els bons de veritat estan en estos precisos moments fent una contrarellotge en València.
De camí a casa ens hem seguit banyant, i com no estaven els sprinters oficials, el Richar i el Fletxa, ens hem tingut que jugar l’esprint a “piedra, papel y tijera” on després de cinc intents ha guanyat el Pelos (ni així li guanyem).
Res més per a hui, acomiadar-me dient-vos que estic orgullós de tots nosaltres, i he vist espacialment content a Josep Brines, ell sap perquè.


----------------------------------------------------
ITINERARI
Hora d'eixida a les 8:00am.


Itinerari: Alberic, Sumacàrcer, Navarrés, Quesa esmorzar, tornar pel mateix lloc.

96,2 km.

Ver mapa más grande



SALSA ROSA

10 comentarios:

  1. pareis ser que el nostre amic transporter tenia molta presa hui en fer la cronica que avans de duxarse ja li estava pegant a la tecla, ho estava disitxant i crec que pre primera vegada coinsidim en el relat totes les vofetades van per al mateix, amin i a serguir que ho fas mol be.

    ResponderEliminar
  2. Crec que la carretera fica a cada uno en el seu lloc i no ha tardat en respondre molt puig en la putxada o millor dit en el desnivellet de Navarres em peregue vore a una marioneta de les de Jose Luis Moreno en un bras per darrere que no se de on li eixia pero la funcio acaba masa pronte.

    ResponderEliminar
  3. això dels esforçats de la ruta ha passat a la història, quatre gotes de res i al dia següent cagats de por tots a casa, però si només és aigua collons, bo al que anava d'ací a no res en la secció gràfica es publicara una exclusiva així que atents.

    ResponderEliminar
  4. No li deuriem de donar mes importancia puig com diu l´amic Transporter per la boca mor el peix.hem de donar eixample i seguir en la nostra filosofia( o comprarli un tandem )i convidarlo a que vinga algun dia.
    Este diumenge al control de firmes soles hem acudit 4 valents pero hem gaudit de la volta a España en els profesionals( encara que faltaba alguno) i aso es vora reflejat en la proxima renovacio de contractes.

    ResponderEliminar
  5. Per a que despres diguen que si esta penya tal i qual. Que si pareguem altres penyes que van a tota hostia, i parides per l'estil.
    Fixeu-vos en la foto com Pedrete va fumant i tot, aixo si que es saver rodar, mireu quina cara de felicitat.

    ResponderEliminar
  6. El comandant "A poc a poc" esta currant-se-ho, cada vegada, el blog esta mes facil i guapet.

    ResponderEliminar
  7. Em pareix que este cap de setmana tot lo que ha caigut del cel no ha segut sols aigua, jo he vist caure ganivets de punta i el que se tinga que apartar que s´aparte.Aço pareix el el gran circo del oeste i Bufalo Bil astral en ma pegant a diestro y siniestro. Mare de Deu que no em toquea mi mai. 7 i 8 les festes del poble ,viva la Mare de Deu (aço per als beatets)

    ResponderEliminar
  8. Quiero felicitar a todos los que haceis las crónicas de nuevo y sobre todo a nuestro amigo y compañero pitagores fundador de esta página de la que estoy enganchado.Haber si os vais animando los domingos que salimos muy pocos.Mañana martes dia 8 hay salida, hora 8 animaros.No hecheis leña al fuego que todos somos compañeros de fatiga y sabeis que esto de la bici tiene subidas y bajadas,hoy bien, mañana mal.BUEN ROLLIIIIITO.

    ResponderEliminar
  9. La veritat ni ha que feliçitar al Comandant, el blog cada dia esta mitllor. Ye penya pasant de eixos piques, lo nostre es el pique sá i aixo no es. Deixeulos aixi son feliços pos ala el ram i la medalla pa ells o ell. Anim Valverde.

    ResponderEliminar
  10. dema arrecordeu-vos de dur el traje de muixeranger
    o el que vos agrade.....
    segur que algu ve de pastoreta, ayyy marietes....

    ResponderEliminar