17/5/09

23-05-09 Macastre per dos Aigües. Tornar per Torís

Dia: 23 de maig. Hora: 7:30 del matí. Distància: 116 km (aprox)

Per fi han arribat algunes imatges... algo és algo.
Crònica. (del corresponsal enviat especial "Transporter")

Macastre per Dos Aigues, molt que rascar, però ahi estaven els valents de la grupeta referent mundial ara per ara.

De bon mati ja es mastegava la tensió, tots vigilant-se els uns als altres, Pitàgores no digué ni bon dia, es preveïa una jornada a cara de gos, fins la "Talaia" tots junts però, coronant, el jove Micalet ja deixava entreveure que volia foguejar-se des del primer aeri que es posara per davant.

Però el del medio de los Chichos, el marcava de prop. Passada lla "Talaia", els pillets de Pedro, Transporter i Pitàgores es fan arrere on ningú els vegera.

Pedro trau de la butxaca tres dosis d'EPO de 3a Generació, una per cadascú, amb tanta mala sort que al "pardillo" de Pitàgores li toca la que estava caducada (acabaria pagant-ho). En el port de Dos Aigues cadascú al seu ritme, per davant no sé el que passava, perquè l'EPO encara no m'havia fet efecte.

Dalt reagrupament, alguns aprofitaren per a retocar algunes cosetes de la bici, cas de Toni, que estrenava la seua nova Scott... quants diners té la gent de la grupeta!

Arribada al poble amb molt d'encant, refrescar-se i enfilar-se al port de la Reina, on l'EPO ja fa els efectes prevists, ritme alt, però tots aguantàrem com a campions, en la línea de fi de port sprint de Micalet i Pedro, tots dos a per la bossa del Pryca buida.

En la baixada els faves de Pedro i Vicent agafaren a un tio (maillot S. Marcelino) per darrere però a l'element es veu que no li agradà gens i tot seguit els passà com un llamp i els ficà de a ú. En el penúltim repetjó abans de Macastre si no s'amollen haurien rebentat la junta de la culata. A Macastre tornaren arrere per la gent que faltava; en adonar-se que faltava Campos, no sabiem que l'EPO en mal estat l'havia deixat K.O. tornant-se'n arrere. En el bar, bon esmorzaret, i quines camareretes. En este poble quasi totes estan costipades, van carregades de pit. Carlos apadrinà un gosset, compartint la llonganisa amb ell. Micalet li donà café, i Paco, el cigarret. Mentre Rotovàtor Cerezo es reia. Li isqué redó al xitxo.

En la tornada, alguns començaren a pagar els excesos, cas de Micalet, que ha d'apendre a dossificar les forces i guardar "sal pa l'ou". Al grup s'afegí J. Brines, bon element, es pot anar al fi del món amb ell. Després punxà "El Ferretero" i alguns homes anaren a casa a poc a poc, darrere l'altre grup, fins que arribàrem, com puguerem, a casa.

Volia destacar el valor que per a mí tenen alguns membres d'esta grupeta com Paco "l'Explorador", Miguel (Miguelón) i Jose Enrique, que sense a penes quilòmetres enguany, cas d'alguns per lesions, o bé temes personals, estàn afrontant estes dos últimes eixides amb valentia i punt d'honor, tot un orgull rodar amb gent així.

I Bernat "Vigili del Fuoco" que em digueu de la seua segona joventut?, com va el tio! Puja, planeja. Antequera té un bon recanvi pel mundial, cas de fallar Sastre, Fletxa, Contador, etc.


(Clic en l'arbre per veure la gràfica del port)

Ver Macastre en un mapa más grande

No hay comentarios:

Publicar un comentario