23/5/09

30-05-09 Bunyol per Quatre Camins

Dia: 30 de maig. Hora: 7:30 del matí. Distància: 106,5 km (aprox)

Per Alturi fins Torís, Quatre Camins, Rio Juanes, Yàtova, Alboratxe (esmorzar), Torís, Real de Montroi, Algemesí
ESTA SETMANA LES CRÒNIQUES APAREIXEN PER PARELLES. TRIEU LA QUE MÉS VOS AGRADE




Crònica (de Toni Garcia Cervera)
Crònica de la volta d'avui (espere que siga el més pareguda a la realitat):

A les 7,30 h de la matinada, encara amb les arrugues dels llençols a la cara, hem partit cap a Bunyol. Als pocs quilòmetres ja es podia vore un ritme prou vivet i així hem anat fins a Catadau on comença "Fontanelles". Avui se notaba que la gent tenia fam puix el ritme cara amunt es mantenia ferm. Hem arribat a l'encreuament de Dos Aigües i a més d'u (fique el meu cas) li han vingut els records de la passada setmana (UFF!! una altra vegada Dos Aigües). Pero no, esta setmana l'itinerari era cap a la dreta per Quatre Camins. El comentari d'alguns components era que per ací no havien passat mai però abans. Hem coronat uns repetxonets de no res i, quan ens hem donat compte, ja estavem a Bunyol. Ni rastre de la tomatina per cap lloc... En el portet de Rio Juanes, com sempre, de Pijl (la fletxa) ha eixit disparada com per una ballesta darrere del Pelos, que semblava se li socarrava l'arròs. Cal dir que, si haguerem disposat d'algun quilòmetre més d'ascensió, ni fletxes, ni peluts... els dos hagueren caigut al sac. A poc a poc l'hem coronat i ens hem reagrupat com mana el lema de la grupeta. A continuació ens hem deixat caure fins l'avituallament d'Alboratge.
Bon ambient. Primera votacio nula sobre el sopar de la grupeta: primer divendres? últim divendres de cada mes? Amb un poc de cervesa més i un poc de vi, la reflexió s'ha imposat i definitivament hi haurà sopar. Hem recarregat les piles i cap a casa a un ritme també pro bo conduit avui pels idols de les jovenetes de Requena (allí els enviarem la setmana pasada en representacio de la grupeta i ens han assegurat que deixaren el pabelló ben alt).
Res més, ara a esperar la propera eixida.



Crònica (de Transporter)
Format el personal a les 7.30h, quatre absències, Manolo “Hardware”, Cerezo “Rotovàtor”, Miguel “Micalet”, i Jose Enrique “Tonalitat’s”. Per contra, recuperàvem efectius, cas de la gent que tornava de la marxa de Requena.

Hui a Rio-Juanes. Bona volta, però després de les dues últimes eixides a quasi tots els paregué molt assequible. Per cert, hem trobat al nostre amic Paco l’Explorador. En fi, en començar la gent estava endormiscada, no tenia ganes de pedalejar, fins a Carlet on Pedro Expósito “Perejil”que està en tots els caldos (Panchos, Marfil, apocapoc, etc) ha pegat dos bocinades en el seu artil·lugi i ens hem cagat. Creiem que era un tràiler. Bon ritme, i tots junts cap a Bunyol, la gent cada vegada té més en compte als més desafavorits, i procurant anar en pilot, es fa més camí. En dues horetes, hem arribat a Bunyol, hem parat en el carrer on es celebra la tomatina, a per aigua. En concret en una de les múltiples fonts, la de Sant Lluís. De seguida ja estàvem pujant Rio-Juantes. Transporter, fent-se el llonguis, se n’ha anat davant, però el Pelos i Fletxa-patilla estaven a l’aguait i només girar a la dreta, on la carretera s’empina de valent l’han passat i l’han deixat tirat com una colilla. Menys mal que venia per darrere el incombustible el del medio de los Chichos! I a poc a poc han anat a per eixos gatllets.

Dalt reagrupament, baixada a Yàtova, per a pegar un mosset al bar de Alboratge, on s’ha debatit el polèmic tema de la guerra dels sexes. Tornada molt ràpida, on se’ns han afegit dos nous membres: J. Brines i R. Banyuls, riiiiiiichaaaal ! Possibles fitxatxes per a afrontar el Tour amb garanties.

Arribada a l’esprint a l’aeri de Guadassuar, on no hi ha encara res clar fins que apleguen els resultats de la foto Finish i direcció de carrera delibere sobre les reclamacions que ha presentat l’equip de Fletxa-Patilla, acusant al Pelos d’haver-se arrimat fins enredar-se-li el monyo en els pinyos del Fletxa, i passar-lo en la mateixa línea de l’aeri.

De totes maneres el premi se l’ha endut el Pelos. Una fotocòpia del pernil de nadal. Això sí, a color.

Recordar-los que la pròxima eixida serà a les 7. Passarà revista a la tropa el nostre comandant cap i fundador de la grupeta, Pitàgores, llarga vida al Cèsar.


(Clic en l'arbre per veure la gràfica del port)


Ver Bunyol per Quatre Camins en un mapa más grande

No hay comentarios:

Publicar un comentario