8/6/09

13-06-09 Carrícola

Itinerari:
Algemesí, Xàtiva, Serragrossa, Adzeneta, Carrícola i tornar per Beniatjar,La Pobla del Duc i Port de Benigànim


Vore totes les fotos

Cronica: (de Toni)

Com va seguent costum eren les 7 de la matinada i la gent estava nerviosa en la graella d'eixida per a enfrontar el que ens venia per davant. Les últimes anotacions i s'encen la maquinària cap a Carrícola. Poc a poc ens fiquem a velocitat de creuer i la gent ja agafa la posicio ideal per enfrontar l'eixida. Falten alguns components com Tonalitats i Ximo que són els que encara tenen dos durets i estan fent l´staff a Benidorm per agafar forces per als propers dies, i també els legionaris que hem enviat al front de guerra a la conquesta de Gúdar ( pobres sempre els toca als mateixos ) i a deixar el nom de la grupeta en bona posició. Tenim gent nova com l'amic Vicent (el "Tortuga") que provà el passat diumenge i li agradà el rollet ( LAS GALLINAS QUE ENTRAN POR LAS QUE SALEN ). Seguim pedalejant fins arribar a Xàtiva on comença, per raons geogràfiques, a empinar-se la carretera, la gent comença a suar i a agafar les posicions ideals per a la lluita del premi de la muntanya.

Se corona Serra Grossa segons no diu l'itinerari (segons com es mire, puix l'amic Pitàgores ens l'havia girat del revés) i seguim cap a Carrícola. S'arriba en perfectes condicions. Tots a pillar lloc per atacar l'entrepà quan de sobte ens apareix l'amic Bernat que havia anat a per tabaco i s'acosta a Carrícola ell sol.
Comencem les xarrades sobre els distints temes, uns parlant de la faena i altres de bicicletes fins que ens trauen els cafés, paguem religiosament i fugim cap a Algemesi. El viatge de tornada com sempre bé, tranquil i arribem al Genovés on fem una paradeta per a repostar aigua i fins i tot raonar amb altres penyes (amb algunes unitats del sexe femení que tant tirem en falta en la nostra grupeta) quan de repent ens ve a les neurones la imatge de les nostres incorporacions virtuals, el que arranca els comentaris del calenturients i les consequents comparacions entre la xica i l'amic Pedro que anava tirant de culot i provocant al personal del pobles per on pasavem. Arribada a Algemesi i cadascu a lo seu, uns al bar i altres a la dutxa.

Voldria fer un comentari puix el dur un grup d'amics encara que no pareix faena es algo que se necessita un temps i si tots dediquem un poc del nostre temps estaria compartida eixa faena i es faria més amena al mateix temps que tindriem uns altres punts d'opinio.


Ver Carrícola per adzaneta. en un mapa más grande

5 comentarios:

  1. la salida estaba clara hasta que pitagoras la ha liado.En el calendario de salidas lo pone muy claro carricola por adzaneta vuelta por beniganim

    ResponderEliminar
  2. demasiado sexo nubla la vista.Pitagoras afloja un poco que no estas para tanto trote

    ResponderEliminar
  3. Alto el carro!, para la burra!... es tractava d'una prova. Volia comprovar si algú mirava la ruta. Ja he vist que fins el divendres cap ho havia llegit... ai, ai... i damunt vos queixeu!!! Si no fora perquè cobre molt bé la feina, ja fa temps que ho haguera deixat. Que la força vos acompanye... ah, de pas aprofite per dir-vos que vas llegir que el sexe millora les condicions visuals en un 50%. El que ennuvola la vista és pujar els ports com ho fan alguns. BUEN ROLLITO!!!!

    ResponderEliminar
  4. l'ampastre de Pitàgores ja s'ha cobrat dos víctimes. Els fitxatges per al Tour queden descartats per a la victòria final.Brines ha agafat una esmerla descomunal, segur que se n'ha recordat de tots els parents més pròxims de cadascú.

    Els ha enganyat la liada en el itinerari.

    ResponderEliminar
  5. Podeu vore el meu video en la direcció que hi ha a la URL del meu nom del comentari anterior...
    .. http://www.youtube.com/watch?v=Pbh3CDBNIQA

    ResponderEliminar