30/5/09

07-06-09 Fornas, tornar per platges

A l'espera de la informació gràfica digital (Quique va fer quasi un reportatge de novia) podeu fer-li una miradeta a aquest enllaç

Ja sabeu, paciència... a poc a poc...

Crònica 6 de juny. Forna. (De transporter)

Primera eixida a les 7, i s’ha agraït a la tornada. Camí a Forna a bon ritme fins que hem pujat cap a dalt de Barx, on cadascú a la seua; ens hem reagrupat i tot seguit ens hem deixat caure per la Drova, 88km/h han registrat alguns rellotges, el ponent ens ajudava. Després ens ho faria pagar.

A Gandía visita turística al palau Ducal de la mà de Doohan. A la eixida de Gandía hem hagut d’esperar a Pitàgores i a l’explorador, havien d'atendre els mitjans de comunicació. Anàvem rodant molt vivets, fins l’entrada a la província d’Alacant, on com no, el terreny s’ha ficat costerut, fins que hem aplegat a un poble preciós als peus del castell i al costat de la Rambla Gallinera.

Ja tenim ganes de menjar, 71 km obrin la gana. Esmorzar i sessió fotogràfica de la mà del Pelos, per a posar en el blog alguns dels delinqüents que faltaven. Per cert, agrair els esforços que ha fet el nostre càmera, llavor gens fàcil. Cada vegada que volia anar-se’n davant, no el deixaven que agafara molta ventaja. I es que esta gent es pica fàcilment!

En la tornada el ponent ens ha fotut, però no tant com alguns dels relleus que ens han fet el Pelos i Vigili del Fuoco trent-se la rodeta l’un a l’altre. Menys mal que han vingut els dos nous fitxatges i el bo de Ricardet ha fet uns quants relleus cara al vent, i hem pogut agafar un poc d’aire.

Bo, i així hem aplegat al poble a la una del migdia, amb 131 km i una mitja de 27 km/h, gens mal després del maleït ponent.

Convidar-vos a que s’animeu a escriure la crònica com va fer la setmana passada Toni (molt bona), així tindrem visions diferents d’una mateixa volta.




Ver Forna en un mapa más grande

4 comentarios:

  1. Hola a todos.soy una super seguidora vuestra y me va gustando mucho vuestro blog..animo y seguir adelante,pero un tironcito de orejas por no poner una foto de este sabado pasado...un beso y mucha fuerza para todos.

    ResponderEliminar
  2. volem una foto de dolcevenecia en el blog
    sembla tant dolza.

    ResponderEliminar
  3. Bueno.bueno...podreis ver una foto mia si vosotros vais poniendo mas fotos de la grupeta en el blog..ya que si no se hace un poco aburrido...vale? espero ver alguna nueva un saludo,un beso y mucha fuerza para todos.

    ResponderEliminar
  4. Yo si que avia vist la eixida,de fet hem anat a buscarvos de cara per serragrosa pero???? la tocada de telefon del amic en Montaverner a comfirmat lo que yo li avia dit, que vindrieu per el altre costat aixi que motor en marcha y abore si vos pillabem pero lo que a pillat el amic es una Esmerla com un Elefat per no beure y no minxar atems y mira que vos hem tingut ala vista en les rotondes de Carcaixet y Alcira pero el pobre amic sa quedadt sense res anaba en biçi per inercia y manviat a fer la.... mes de 20 voltes aixina que esta semana no hen pugut anar en vosatros, aun que me cascat 141km per un error de lectura en fi SE LA VI un altre dia sera. BON ROLLOOOOOO Y BONS KILOMETROS PER A TOTS UN ABRAS

    ResponderEliminar