10/5/09

16-05-09: Beniarrés. Tornar pel mateix lloc

Dia: 16 de maig. Hora: 7:30 del matí. Distància: 122 km (aprox)

Beniarrés, el nom ja il·lusiona, sabem que ja eixim de la província de València, oratge espectacular, molt de verd, paratges impressionants i unes vistes que són un regal pels ulls.

La grupeta davant unes condicions així no podia fer altra cosa que ficar-se en marxa a un ritme alt, però no axfixiant, i fent honor al seu nom "a poc a poc".

Primer incident. Miguelón ("Indurain") punxa en el moment més inoportú... Déu meu, i el cotxe de l'equip se n'ha tornat a Algemesí per la EPO. Menys mal que encara recordem l'època de globeros. Miguelón t'han sobrat peces!!

Alguns han aprofitat la parada molt intel·ligentment. Hem arribat al peu de Benicadell tots juntets. Segon incident: la gent no vol seguir!. Moments d'incertessa. L'etapa perilla: "jo no puje un port de 3 km amb eixe percentatge..." Finalment decidim seguir. En l'ascensió s'han format els corresponents grupets, cadascú al seu ritme.

Dalt, la gent fins i tot ha parat per a contemplar les espectaculars vistes.

Esmorzar bó a Beniarrés on ens hem juntat al bar amb els amics adinerats que estàn en la platja, "Menoret", Juan Doohan, Miguel i el Doctor Infierno, que ens han acompanyat fins Castelló de Rugat.

La tornada ha sigut en un bufit doncs s'ha ficat un ritme alt, i en un tres i no rés, hem tornat.

Destacar la llavor del mític "explorador" de la grupeta, a l'anar vigilant la rereguarda i al tornar fent les pertinents avançades per vore si hi havien indis a l'entrada del poble.

Eixida que de segur quedarà en el palau de la memòria de cadascú.


--> clica per veure les fotos i el vídeo de l'etapa.


(Clic en l'arbre per veure la gràfica del port)

Ver Beniarrés en un mapa más grande

No hay comentarios:

Publicar un comentario