13/7/09

11-07-09 Ràfol d’Almúnia


Crònica de Transporter

Volteta per a nuar-se les espardenyes, 140 km i ritme alt. Absències importants en la grupeta i això que portàvem de tot: alcohol, betadine, tirites, etc...

Però i la fletxa? La fletxa s’ha trencat, ara sí, i de veritat, esperem que es recupere prompte. Menys mal que ens queda el bessó del difunt “Pelos” i que està tan fort o més que l’altre.

Bó, i ficant-se en marxa tots cap a Simat ens hem ajuntat amb els amics de la platja i hem fet un pilot considerable, uns 21 membres. Ascensió a Barx on la basca ha sigut lo més destacable, cadascú s’ho agafava d’una manera, uns a tot tren i altres a poc a poc. Però tots dalt reagrupats cap a Gandia.

Sense adonar-nos, hem arribat al peu del portet dels pilonets, tots cap a dalt disfrutant de les vistes que hi ha, i de les rampetes que pujar. Menys mal que és curtet.

Hem arribat a molt bona hora, però el baret ens ha fallat al ser un pilot tan nombrós i la cuina tan menuda, però així i tot ha estat bé. En la tornada la gent tenia ganes de batalleta i s’ha rodat fort gràcies als homes forts que tiraven de carro, el Doctor Infierno, el pelat (V. Cubedo), el gemelo, Vicent i algun que altre.

Quan hem arribat a Cullera hem firmat la pau. Ja hem tornat cap a casa un poc més tranquil·lets.

Bó, fins l’altra eixida on esperem que estiguen tots els membres que faltaven i puguem concretar la paelleta prevista per al dia 1 d’agost.


Itinerari:

Algemesí, Barraca, Barx, Gandia, Oliva, Rambla Gallinera i buscar port dels pilonets, esmorzar en Ràfol d’Almúnia, Sagra, Pego, Oliva, Piles, Grau de Gandia, Tavernes platja, Brosquil, Sueca, Algemesí.


Ver Ràfol d'Almunia en un mapa más grande

No hay comentarios:

Publicar un comentario