20/7/09

18-07-09 Orba

Crònica de Toni Garcia.

La cronica de la nostra particular etapa pasa per un antes i un despres de la autoreflexio que hem fet cada uno sobre la polemica de la setmana( L´agermanor i el companyerisme ).
Be puig pasaben un prou de les set de la matinada quan ha aparegut el ferreter ,que havia fet bola (sol pasar) i hem arrancat la tartana cap a Orba.Primeres impresions del comentari del blog i tots d´acord en que hem de ser un grup i ens hem enfilat cap a Barx en mes fret que altres dies.Poc a poc hem agafat graus al cos i hem escomensat a putjar el portet( perque com ja tenim nivell) i l´hem coronat enrecordantmos de la pasada setmana que estabem ja arremullats de la basca que feia.Hem agrupat els components i hem notat en falta el nostre reporter garfic que estaba d´escursio per les montanyes en companyia de la big fletxa.No han agut escapades cara amunt i cara abaix la gent es deslisaba comentant les velocitats que hem agafat.
En un moment ens hem clavat en Gandia i despres en Oliva i la proba de foc,!!el primer semaforo!!.La gent mirantse uns a altres i PAM tots parats i en unio hem continuat cap a Pego i seguidament direccio a Sagra on hem trobat un repexonet (perque com ja tenim nivell)i l´hem salvat apretant el cul i putjanlo com a fieres fins arribar a Tormos on per circunstancies de la fam hem decidit pegar el mos en eixe poble pero per no quedar mal en el redactor de l´itinerari hem enviat al home de l´eterna dieta fins a Orba per agafar les claus de la vila.
Quan ja ens pensabem que anabem a fer nit en el bar hem demanat el compter i cami de tornada que s´esperaba alegre. I aixi ha segut hem ficat un ritme globero fins que han pasat una colla de moscons i el ritme pareixia anar increscento i per ahi no pasem,els hem plantat cara ( qui ha pogut perque altres estabem tirant ma de L´EPO de tercera generacio pero ni per ixes ).Els guerrillers han plantat la bandera en gandia i hem fet una arrecogida de la gent i ens hem enfilat el tren gandia algemesi que en la jornada del dissabte tenia parada en totes les estacions.El primer en baixarse ha segut el gran pensador Pitagores que li ha agradat l´estacio de Gandia.Despres poc a poc han anat apeanse per les estacions de Xeraco, Tavernes i Cullera i la maquina a arribat a Algemesi recontant i SORPRESA, HEM TRET UNA MITJA SUPERIOR A LA DE LA SETMANA PASADA. Que bonico es anar agrupats i en filosofia i aixo que no teniem al expelos i david.

Recordar que ja casi estem enxufant el foc per a la paella del primer weekend d´Agost i tenim fins a un bomber per a apagarla ( i esque tenim de tot).




Itinerari 18/07/09 Orba

Barraca, Simat, Barx, Gandia, Oliva, Pego, Port Sagra, Tormo, Orba esmorzar, Sagra, Pego, Oliva, Piles, grau Gandia, Tavernes, Brosquil, Sueca, Algemesí.





Ver mapa más grande


No hay comentarios:

Publicar un comentario