17/8/09

15-08-09 La Llacuna

Itinerari:
Barraca, Barx, Gandia, Villalonga, Llacuna poliesportiu esmorzar, Gandia Platja, Brosquil, Sueca, Algemesí.








Crònica per Toni Garmstrong.

Com cada dissabte de lo que duguen d´any es fica en marxa la locomotora a les 7,30 h en direccio cap a la llaguna.Erem un grup prau reduit degut a les ausencies de l´amic transporter que ja no ha pogut donar mes llargues i a tengut que anarsen de viatge( lo que te el tindre uns eurets ),la fletxa que ha canviat la burreta per la repetidora i alguns companys que han agafat uns altres rumbos i unes altres costums.La resta els de sempre,el germa del pelos (i del altre ni rastre),brines , el del medio,el de un lado i el del otro i alguns nous fitxatxes que ja no son tan nous e inclus l´estimat Pitagores que ddesde bon mati tenia una brillantor en els ulls que mes tart a eixit a relluir.

Hen enfilat cap a la primera rampeta (per lo del nivelon ) que era Barx i avans ens han agafat Carlos,Breso i uns altres amics i tots junts i a bon ritme cap amunt.Hem coronat i hem arrivat a Gandia en un moment i la gent se li veia bon rollet i bona armonia,cada uno fent comentaris i xarrant hem arribat a villalonga i ja no hi havia temps per a tornarse enrrere per lo que hem enfilat el por de la llaguna a un ritme respetable i sense demarratges ni globeraes per part de ningu( Faltava algu i algo),poquet a poquet hem anant coronant el port i el germa del desaparegut pelos s´ha proclamat vencedor com es costum en ell.Despres a arribat el segon i tercer que no es pot dir encara que jo ho tinc clar pero esperarem la FOTOFINISH de la direccio i entregarem la medalla i al poquet de temps uno i altre i Pitagores ( encara li notaba eixe relluir en els ulls i en la cara de felicitat ) i altre i altre fins que ens hem agrupat i hem anat cap el bar.

A l´entrada del bar la gent comentava coses i entre elles les edats ¡¡¡¡¡ DEL 71 !!!! COMENTAVA ALGU,MARE MEUA QUE XOVENETS, pero lo que no sap eixa persona es que els anys soles valen per al DNI ( tranquil que estas xove encara home i dalt la bici pareix que estigues estrenant la bici de la comunio).

Hem entrat en el bar i hem agafat les butaques del gol sur que es veu millor el panorama,i quin panorama deu meu.Crec que si xuntem el bar de Carricola i les camareres de Villalonga seria el bar ideal.Hem esmorzat casi tots perque la moda de les barretes va agafant forza i en llagrimes als ulls ens hem acomiadat de la camarera i hem montat lo unic que a estes altures no protesta ni demana diners a canvi i ens hem tornat cap al poble a un ritme molt ameno i digne del lema que portem tatuat en el cervell( A uns els cap tot el lema i a uns altres soles la A ).Hem arribat a Gandia i el senyor(per lo de la edat )Pitagores ha sufrit una punxada.Hem parat i la hem arreglat i aixi i tot la lluentor del ulls no se li anava.Hem arribat al poliesportiu del poble despres de deixar per les distintes parades a la gent i¡¡ SORPRESA !!!! una bala negra-rotja ha eixit disparada xuanse la vida i l´honor del verdader sprinter i pasant per la pancarta de meta i es quan he compres la lluentor que tenia l´amic Pitagores tot el mati perque per l´interior de ell corria la sang xove d´un verdader gregari.

Avui era el dia i tocava vore eixe demarratge tan explosiu de cinc metres que li ha otorgat l´admiracio de tots i que fletxa, dificil ho tens per a superar.

En resum , paz - amor i el plus pal salón.


Ver mapa más grande

3 comentarios:

  1. Molt que si glober que si indi, pero no vaig i sols te ha faltat dedicarme la cronica. Si no podeu viure sense mi. Yo tambe vos vuig. Despres de tornarmen en Pedro el Diumenge puc dir que es PASIU

    ResponderEliminar
  2. Jo que estava present,bueno mes que present era el que feia la foto finish, e de dir que el segon clasificat en coronar el port es:....................... (redoble de tambors) prrrrrrrrrprrrom
    El xicon del 71 Toni Garmstrong.
    Un aplaudiment per a ell.I el tercer clasificat,en intentona de llevar-li el segon lloc a Garmstrong en un sprint a ultima hora per darrere (que ens han comentat que es com a ell li agrada)ho dic mes que res per si volieu saber-ho, es : el del medio de los Chichos.
    Ah i recordar-li al Richal que se pase per el forn els divendres per a comprar unes malaenetes per portar el mallot per si es trova desmallat( que ja saps lo que te pasa si no desdijunes,que estas que no estas)
    Per cert Fletxa no te ho agafes a risa pero te estan eixint seriosos competidors,lo del dissabte va ser incontestable, el GRAN JEFE porta alguna cosa rara en el bido.
    Amunt Valencia

    ResponderEliminar
  3. Jeeee.Jeeeee.Jeeeeeeee. NO prrrrrrrrprrrom.Megustaria ver la foto finish, por lo del hijo predilecto.De todas formas felicito a Toni por lo mucho que se a superado.Bueno lo cierto es que toda la grupeta esta que se sale.¡Ha! el que guarda siempre tiene (sal pal'ou)El del medio.Fletxa no lo digas todo.

    ResponderEliminar