13/10/09

17-10-09 Quesa


CRÒNICA (Toni Garmstrong)

Després de les tempestes sempre diuen que torna la calma i la tranquilitat i aixi ha segut en l´etapa d´avui.
Amaneixia el dia i ja estavem tots preparats per afrontar l´etapa amb un fret en el cos que es feia visible en l´indumentaria d´alguns i en les ganes d´arrancar pero amb un poc de retràs ho hem aconseguit i a un ritme d´escalfament hem partit amb la companya d´alguns dels fideus cap a Sumacarcel patint els frets de l´octubre. Prompte hem agafat el bon ritme que ens caracteriza a la grupeta i que altres, encara que diguen lo contrari, ja voldrien per a ells pero a alguns el orgull els potmes que les ganes de disfrutar de una eixida.
Hem arribat al primer port i tots amunt en bona armonia i sabent que davant teniem als gregaris i al farmaceutic que anava en companyia d´un ocupa que crec que els ha pegat un repasset en les altures. Hem coronat i ja teniem al GATOT que avui tornava després d'uns dies d'ausencia per motius de forza major pero perdonables i que ens ha fet un xicotet reportatge gràfic. Hem continuat cap a Quesa i en un moment ens trobavem enfront del bocadillo. Avui l'hem fet durar per qüestions de logística del bar però que no ens importava perquè estavem ben servits. Religiosament hem abonat al nou càrrec que hem nomenat de tesorer al RIchal i cap al poble que fa fret, encara que no havia passat ni un minut quan hem tingut el primer percans. Quadre de bici trencat i primera baixa en el grup, i es que no se li pot comprar la bici al CHINO que després et tanga i no vol saber res.
Hem vingut a un bon ritme per al nostre nivell i tots contents i agrupadets cap al Duga on després de refrescar-nos i xarrar un ratet cadascu a sa casa i contents.
Avui s'ha notat la presència del sheriff i se li veu en un nivell de quasi del 71.
Estes son les eixides que ens agraden i les que ens fan ser distints.




ITINERARI

Veure 17-10-09 quesa en un mapa més gran

GRÀFICA





SALSA ROSA

1 comentario:

  1. Un repaset no, ens a pegat una tocata que ens a deixat tremolant, el molt animal ( no li se pot dir un altra cosa,pero en carinyo) estava pujant a 20 tot el rato, si no parem a mijant port ens morim , vaig estar apunt de dir-li a Vicent que em fera el boca a boca ,pero el vaig mirar a la cara i em sembla que a ell tampoc li sobraba masa el aire. Richal ja portes molts anys en la bicicleta i tens la mateixa careta( ¿has fet algun pacte en el dimoni? )ja me ho contaras. A toni com he vist que no has fet ningun comentari del sprint he suposat que estaries molt arrere, espavilat chato si eres el croniste,que et perts lo millor de la eixida.
    Un beset per a la vasca i molto Milan.

    ResponderEliminar