25/10/09

24-10-09 Castelló de Rugat

ÚLTIMA EIXIDA FETA



CRÒNICA
Toni Garmstrong:

Avui dissabte era l’últim en passar son, demà una horeta més de dormir. Hem ficat el carro en marxa, deixant el bon rotllet del Marfil . La volta tenia avui el toc especial de la part femenina una pena que no ho encertem amb ella, perquè sempre que ve la fem passar pels camins de la TRANSHUMÀNCIA. De la resta lo de sempre: els de davant, davant, els altres a fer-se la boca negra i el del Medio, puig pel mig com sempre, encara que últimament està revoltós i pareix la Benemèrita controlant els moviments de la grupeta. Però be, li hem de aguantar lo que siga que avui paga ell en el Duga i qui paga.... mana.
Hem arribat a Xàtiva i desprès de desfer-mos d´un paquet de globeros hem pujat "el primer rescollo" a un ritme prou acceptable per a nosaltres, encara que en l’últim tram a l´amic de Pedrito li ha picat algo i ha botat cap a les altures per a arreplegar la grasseta del pernil però en l’últim metro s’ha imposat la veterania del seu estimable company Pedrito barrita. Xupla de cansalà i tots cap avall fins que hem arribat al Genovés. L’hem creuat per a escalar la segona dificultat que era menor, també l’hem fet en bona nota i tots cara Castelló de Rugat. Pel camí ens hem adonat que el sheriff no estava i han botat les alarmes fins que ha aparegut amb una cara que estava mes en el pèl que en la bici.
Hem arribat a l’entrada del poble i a fer de cabra encara que a algú se li dona molt bé. Els comentaris han aparegut de seguida: “ què burro el del GPS!! , no tenen ni idea, una altra vegada, i inclús algú ha dit puig no està tan mal. Be ja estem en el baret i no passa na, no passa na...
Bon esmorzar i millor tertúlia i ja la gent preparant el soparet. Però avui el sheriff tenia que fer la guerra pel seu compte i ha decidit emancipar-se de la resta i ens ha deixat al moment, el pobre estava mal i com no teniem polletina puig se n’ha anat.
Hem pagat i ens hem arreat cap al poble que quedava lo millor per vindre. Un bon ritme i uns KIT KATS desprès fins que hem arribat al Genovés que hem omplit les jorobes i tots cap al Duga. (que paga Pedro)
De Xàtiva fins el poble ritme altet per vore si ens feiem en el sheriff però no,l´sprint i el jabugo per a Pitàgores que ja du alguns i la resta al bar a fer-se litres i litres de cervesa i entrepans que pagava Pedrito. La broma li ha eixit per lo menos tres euros i tots contents i pagats. Felicitats 50+1 .Recordar que el divendres sopar i que cal acudir sense la dona però ben acompanyat . En acabar el sopar autobús per als joves i viagra per als majors..





ITINERARI

Ver 24-10-09 Castelló de rugat en un mapa más grande

GRÀFICA





SALSA ROSA

13 comentarios:

  1. Ja sé que ni el Richal ni el Fletxa estaven per fer l'esprint final, però haver entrat el primer al poble, això no m'ho lleva ningú.... així que ja he estrenat el meu palmarés, cosa que no tots poden dir. Au cacau.
    Amunt valència.

    ResponderEliminar
  2. Per esta vegada be ,pero a l´atra no t´amen a deixar ,te nugarem una cama a la taula i no tindras oportunitat d´endur-te el pernil, si el vols tindras que suar una mica mes.Porta unes tallaetes per el cap de setmana que ve per acompanyar la serveseta del Duga jo pose els cacaus. Villa maravilla ( 7 roscos )

    ResponderEliminar
  3. señor pitagoras haga el favor de actualizar el depertamento de fotografia que debe tener material ya casi para el apartado de fotos retro,gracias .
    UN admirador suyo

    ResponderEliminar
  4. este divenfres barretes per a picar de pedro i de segon pernilet del de pitagores,ah i despres autobus per a tornar a casa ,sense cotxes ni res que ben montat.bon rollet i bons aliments.
    AMUNT,sempre AMUNT

    ResponderEliminar
  5. No es por no poner, pero poner para na, pues no pongo. El que cobra per posar les fotos no sóc jo. Algú està quedant-se amb les comissions: tot excuses; quan no té el cable, no li va l'ordinador, ara no sé com... Molta juerga i poc treballar. Haureu de contractar un altre fotògraf que domine un poc el tema de les TIC. Por los pelos lo conocereis.
    Uen lolito. Amunt valència.

    ResponderEliminar
  6. Ah! se m'oblidava! lo del pernilet haurà de ser una altra vegada. Este cap de setmana he de provar un embotit de jabalí d'extremadura que està de mort i un formatget de valdecaballeros que no desmereix res al seu costat. Hi ha coses a les que no es pot dir que no. Al menys una bona notícia per a vosaltres: No estaré per guanyar l'esprint però segur que qui ho faça tindrà les meues felicitacions.
    Uen lolito.

    ResponderEliminar
  7. El divendres en el sopar ,que lo mes segur es que si que puga anar,farem una cosa , jo portare la camareta en questio i el que la vullga que se l´emporte i que es dedique a fer ell les fotos ( de gatot vamos ),aixi ni me pegareuels purets que me pegueu i eixire en alguna foto so cabrons.Sou uns desagraits ,les palises que em pegue jo amunt i avall per que eixiu tots i aixi m´ho pagueu.Quina desepcio.
    Un beset i que paseu bona nit.

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Al primer sopar de la grupeta, heu vingut a marejar la perdiu com a fogones; i fogones sou.
    - Ye! Eixe no es el Pedrito Wallace?
    - Que dius tio?! Eixe és el Ximo Vaio!
    - Pedrito Wallace fa més de 3m, i menja barretes de muesli !!
    -A cí es va a armar la de Deu com el Fletxa es torne loco, banda de regloberos!
    - Pedrito xapa ca'l Duga tots els dissabtes, i guanya als de la Grupeta Sal Pa l'Ou a xupitos de casalla i partides de xamelo.

    ResponderEliminar
  10. Senyor comandant ens sembla que lo que no vol es ensetar el pata negra que s´ha guanyat esta setmana,pero no pasa res l´esperarem en els braços oberts per al proxim cap de setmana i lo que pot fer es portar-nos la foto en els braços alçats en l´entra del poble com a guanyador del sprint, per la proxima eixida.Una abraçada i a disfrutar del embotit i el formatge, pero en coneiximent que despres ho pagara en els ports.

    ResponderEliminar
  11. Semblava bon xicot, amb pèls o pelat, és igual, però és que li heu tocat la fibra sensible. És que no teniu mirament amb ningú!! Lo feliç que era dalt de la burreta, sense mans, i fent fotos a tots... disfrutava com un xiquet!! Au, jo vote perque continue, ja li ensenyarem a passar les fotos (sembla ser espavilat, no ens costarà molt). Necessita parauletes d'ànim, vinga va! Pelos, eres imprescindible en la grupeta!! oe, oe oe oeeeeeee, el Pelos, el Pelos és el millor fotògraf!!.

    ResponderEliminar
  12. Si voleu que continue jo de fotograf vos costara un poc mes que un oe, oe, oeoeeeeeee, el Pelos el Pelos es el millor fotograf ,esta nit com no tinc que dormir molt ja pensare en lo que vuic cobrar de nomina ,i si arribem a un acord que eixim beneficiades les dos parts pues.....
    despres de aço vos tinc que fer una proposicio, que no farem un viatge a Alcorcon per a felicitar als xicons eixos ,els matagalactics. ¿ Que auran parlat el el BRUJO PEPE ?
    Una abraçada xiquets!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  13. Avore xicots, vos fa fotos, es cansa mes adelantanse per a ferles i lo unic que feu es criticarlo. Collons deixeulo que arriba mes cançaet als sprints. Bueno el divendres ja me fareu la boca aigua contanme les ultimes parides.Que la força vos acompanye. AGURRRRRRRRRRRR

    ResponderEliminar