9/12/09

05-12-2009 Barxeta

Crònica per Toni Garmstrong.

Un altre dissabte i van acabant-se els d´aquest any però nosaltres fidels a la bici estem preparats per a fer un poc d´esport. Eixim puntuals i fiquem les màquines a rodar camí a Xativa amb la frescor al cos i amb poques paraules. Encara no hem arribat a Manuel i l´amic Castells se'n torna perquè avui no era el seu dia. Seguim a un ritme prou bo per  les  dates que corren. Prompte ens desviem per a enfilar la carretera que es dura fins a Barxeta, destí de l'eixida d'avui i tot i el fred que pasem en eixe tram, arribem a bon port. I per no trencar el costum, no sabem on deixar el barco atracat i tornem una setmana més a fer ruta turística pel mercat de barxeta fins que el GPS localitza el bareto per a esmorzar. Haurem de fer una recolecta per actualitzar-li les rutes dels bars, ens eixirà més econòmic.

A tot açò voldria fer menció de la persona que ha vingut disfressada, pareixia treta de la sèrie CUENTAME i que no pot ser un altre que l´amic Pedrito. Ens ha deleitat amb un modelet de HELSINKI 72, però cal dir que li quedava molt be.
Be fem el barret en l´esmorzar i ens arriben les noticies fresquetes de l 'imparable (perque no té fam) d'un accident i una vegada pagat ens montem en les burretes i fem el cami de tornada que en un principi torna a ser gelat i que poc a poc el fem duret fins a arribar al port de Simat que es quan comencem a tindre les acalorades. Seguim cap a Tavernes en un aire que ens fea voler pero no poder i per Favara i corbera arribem lluitant amb l´aire fins Algemesi i directes al duga a fer el refresquet.
Una etapa tranquila i com van a ser en lo que queda de mes per a aarribar en optimes condicions fins a l´any que be que tornarem a apretar un poquet mes.
Recordar que podeu pagar la cuota dels 30 Euros fins el 25 d´aquest mes,gracies.


PD: Dimenge de fred i volteta fins a Sumacarcel per fer gana per l´esmorzar i en un ritme de globeret hem arribat al poble i a casa Ricardo a bona hora.Tots cara a la taula i mosegant mosegant mos l´hem acabat.Gelats com a polls hem eixit del bar i sense voler ens hem acostat al poble en un moment .


Itinerari

Ver mapa más grande

6 comentarios:

  1. Toni Garmstrong, no cal que ho digues més vegades. Capicci, OK. Crònica darrere crònica ens insinues que passes fred, i nosaltres no ens adonem. Ja veus! som molt egosístes. Si ens toca la loteria, encara que siga poc, jo i segurament algú més, estariem disposats a comprar-te algun equipatge millor perquè no en passares tant (de fred). Serà per diners? Per a què estem els amics sino? Mentrestant podries tirar mà de aquell brebatge herbero de l'últim sopar, igual et feia entrar un poc en caloreta.
    Sort i ..... que el bon temps ens acompanye.

    ResponderEliminar
  2. Ei, que cap culet de la grupeta passe fred! Jo també m'apunte a la subscripció per l'equipatge de Toni. Digueu-me quant he de posar. I si sobra algo... he vist una burreta de "carbono" que no em deixa dormir... per si de cas!.
    Salut

    ResponderEliminar
  3. Ye amics axo agafa temperatura, yo tambe vuig. Encara pengare la escopeta abans de hora.
    AMUNT VALENÇIA I NO TENIM A SILVA

    ResponderEliminar
  4. Crec que la xaqueta de Pedro, la de color lila, i sino la que fica "Francis" i te el careto de un vaquer, t'anirien be. Tan sols buscar-te un pantaló a conjunt i asumpte resolt. Amunt València! i a veure si li'n fiquem uns quants als amics de Peter.

    ResponderEliminar