11/1/10

09-01-2010 Navarrés

Crònica per Toni Garmstrong.

Siberia, 9 de gener.
8h del matí els més machotes de la grupeta: Quique, Bernat, Jose Enrique, Toni, V. Gomis, P. Expósito, Jose Ignacio, Micalet, Rafa i V. Ahuir. O al menys, això es pensaven ells. Equipats degudament (cadenes, llevaneu, etc.) cap a Navarrés. Des de el poble fins a Sumacàrcer fresquetes, el port agermanats per allò de quan més juntets més calentets. Dalt, el “rasqui” per demés glaceres, cotxes amb neu, les muntanyes del voltant enfarinades -2ºC i una sensació tèrmica de -10ºC o més, arribada a Navarrés, esmorzaret en un bar equipat amb les últimes tecnologies en quant a calefacció, i sinó que li ho diguen a Toni, que acavà en calçotets. Notàvem a faltar a molta gent volguda per tots: J. Campos, Carlos, el Fletxa, Brines, Richal, el Castello, Bresó, Menoret, Ferretero i altres. Però el buit més gran el fa el més menut. Sí, em referisc al julivert de la grupeta, que està en tots els caldos, el covard més gran de la pradera “Piter cobarde gallina”.
La tornada fred i més fred, però a poc a poc, cap a casa. A poques grupetes veguérem per ahi. A la setmana que ve més (fred, clar).

El diumenge, jeh...
Menuda colla de cagats, tots tenien excusa per a no assistir a la eixida. A Pedro millor no dirli’n ja més, Carlos el pobre, en setembre ja du els guants de màniga llarga, la Windstopper i la braga al coll. Per estes dates clar, ja no té roba que ficar-se. Toni s’ha quedat al llit a veure si mullava el xurro, a Rafa se li ha passat l’efecte dels raigs X, i els panxos al monte, a Micalet comença a confondre’l la nit i Vicent Ahuir se n’ha anat a Alacant per a tindre la excusa de no eixir amb bici meeeec!... Només 3 valents de veritat Bernat, Quique i Jose Enrique, això és tindre un parell de collons. Ale, em despedisc de vosaltres i a mamarla cobardons.

PD: Animeu-se en els comentaris al blog, o està més mort que viu.

8 comentarios:

  1. Este Toni s'ha passat tres pobles. Jo és veritat que me'n vaig anar a Alacan. Sinó tmapoc havera eixit, és de locos. Amunt Valencia.

    ResponderEliminar
  2. yeeeeehhh!!!!! hay alguien por aqui.

    ResponderEliminar
  3. el braveheart de la ribera13 de enero de 2010, 23:02

    que pasa en la gent els guerrers son guerrers en calor i en fred,despres hi han molts que van vacilant de eixides quan es pagaba en pessetes i en proeces que no se les creuen ni ells.Els valents es demostren en dies com el sissabte.Manada de gallinesno es mereixeu ni les partides de xamelo,au amunt valencia i la copa per al alcorcon

    ResponderEliminar
  4. Hola sufridores,os tengo que decir que si el sabado la temperatura no supera los 10 grados no me espereis,comadrejas.Yo no tengo que ir a la Quebrantahuesos como algun gallo tirando a gallina KAKARAKA KIKIRIKI. HALA MADRI.

    ResponderEliminar
  5. la conciencia de peter14 de enero de 2010, 23:11

    ahora ya se mira temperaturas y humedad para salir.llegara dia que se tendra que pasar por misa y confesarse antes,ay madre que larga es la lengua y que corta la memoria.Ademas que no por no ir a la quebrantahuesos se es menos gallina.Los hay que no son ni pixones,jejeje ale amunt y la copa pal alcorcon

    ResponderEliminar
  6. açò va agafant temperatura,m'ancanta esta grupeta.
    per cert per a demà hi'a part metereologic a la dispoçisio de piter colom ó cagarnera.
    per al mecanic tinc uns calçotets de coll alt
    i un trescuarts de llana merina.

    ResponderEliminar
  7. Valla Maricones, que si fret que calor, cuant tinga el xenoll be vos vaig a donar pal moc

    ResponderEliminar
  8. Simberguenzas, sepais que estoy con fiebre y un gripazo de campeonato.Pero reconozco que el frio ultimamente me acojona mas que subir a la llaguna.Aun y asi espero estar mañana en la parrilla de salida.Migrañas que sois mas malos que un saco de pulgas cojoneras.HALA MADRI.

    ResponderEliminar