21/1/10

16-01-2010 Godelleta

A veure si canvieu les entrades i en poseu alguna de nova, han aparegut signes evidents de falta de manteniment.




Ja disponibles alguns dissenys per a anar fent boca.
Clickeu a: Maillots






Crònica per Toni Garmstrong.
Any nou i vida nova i esperem que com diu el nostre
lema A poc a poc anem tornant
a la normalitat.Com es normal els dissabtes a ls 8 de la matinada ens reunim per a fer l´eixida que ens dura fins a godelleta.Arranquem el grup amb l´ausencia de la gallina lloca que pareix que ja no recupera com quan tenia quince anys menys i ferli un apartadet per dirli que s´escomença per no cumplir en els amics i quan et dones compter no cumpleixet en la parienta (l´edat no perdona),i van dues setmanes que falta el xicotet pero que quan no ve es nota prau,inclus els oits descansen mes .

Partim cap a Catadau on avui s´ha dignat a tornar l´amic Rixal que de vegades li agrada xuntarse en la plebe i gaudir de la nostra companya.Arribem a la rotonda de Catadau i cual prostituta espera el client fem lo mateix fins que arriba trencacostelles i continuem cami de godelleta a un ritme prau bo i en una sensacio termica de benestar puig estariem segons el termometre a uns 12 graus pero segons les gallines per davall de 10.
Poc a poc escoença el ritme a aumentar i com sempre fem alguna paradeta per a rexuntarmos i continuar fins les rodalies del poble que pareixia un turmalet el desnivell que agafarem.
Arribats al baret ens pren nota la dona de homer que se li ha quedat accent de paraguaxa pero que hem averiguat que es Argentina i del Mallorca(un careto aixi no podia ser d´un altre equip).Bon ambient i escomençem a perfilar el proyecte del nou traje de la grupeta que va agafant forma i que no tindra res que embexar als que gasta Camps( llevant de que ens l´anem a costexar nosaltres).
Despres d´un bon rato paguem el gasto i arranquem cap al poble que es d´on venim i que a un ritme prau alt per a les fetxes que son i que sense adonarse ens plantem en almussafes per acompanyar al rixal,pero que este xiquet no te mai prau i ens acompanya ell fins la rodona del cervol(despres no se lo que passa) i la resta com tots els dissabtes al duga que ens esperaba l´amic Pitagores que el GPS li havia fet una mala pasada i el dugue fins canals i que tornava despres d´unes setmanes a la bici.
Fer una mencio a l´amic fletxa que esta convalecient d´una topada amb el gel " por su mala cabesa",que vuigue esquiar i es troba que qui esta fet a fero damunt els llançols no pot probar sobre el gel,pero que ja li queda menys per a tornar i fer el relleu en el cap de la grupeta i papantse l´aire mediterrani que tanta alergia li tenen molts dels companys.


El proxim equipatje el farem en versio Windstooper per a alguns i versio xuplacauxo per als altres,aneu triant-lo que dels segons hi han poquets i jo ja me he quedat el xuplacauxo.Crec que bernat,quique i vicent han elexit el Windstooper.



P D: Avui la postdata va dedicada per a l´amic Pitagores que ha tengut la mala sort de tindre un xicotet percanç pero que de segur que pronte es recuperara i tornara a unirse a nosaltres amb mes forçes .
Aquest diumenge semblaba que era un dissabte dels de l´estiu,quan la colla era de molta gent puig encara l´ausencia d´alguns membres erem una grupeta.Encara estabem ficantmos els guants quan hem tingut el percans de l´amic Pitagores que en un asbaro sen ha anat fins a terra en la mala sort que la reaccio d´apoyarse s´ha fotut la nina esquerra.Pronte han reaccionat la gent que te algo de idea i l´han inmoviliçat el bras fins que l´amic Vicent a arribat per endurselo en el cotxe a l´hospital.
La reta hem arrancat cap al Genoves on tocava avui la volta pero en el pensament en un altre lloc,pero aixi venen les coses i hem continuat fins arribar a un punt que seguint el consell d´un espabilat que dia RECTE,RECTE ens hem perdut pels camps fins que hem pogut centrar el GPS i encaminarmos un altra vegada per on tocava.Hem fet la prova de la nova carretera per donarli al conseller d´infraestructures el vist bo i hem arribat al bar.
Esmorzar de campeons i noticies frequetes de Vicent Avuir que ha fet tot el recorregut sense suar (este home cada vegada hem sorpren mes).Acabats els bocadillos i tots cap a casa fins la propera setmana.

A l´amic Pitagores dirli que hara que tindra mes temps que per no perdre el rollet de la grupeta que ens fique el blog un poc al dia i que plasme alguna de les idees que de segur tindra pel cap.T´esperem al sopar i no patisgues que en la dreta es fan moltes coses agradables,cuidat.

6 comentarios:

  1. Com al diumenge ploura podriem quedar per a esmorsar i aixi Pitagores ens podria acompanyar i dirmos com esta.

    ResponderEliminar
  2. hora i pues to jeje ala taula i al llit al primer crit un abras als ferits de gerra i molts animós que cada dia que passa queda menos per estar ve

    ResponderEliminar
  3. Richal el esmorçar es en el casino a les 9,15 del mati en Espanya , a les 8,15 en Canaries

    ResponderEliminar
  4. Vaya cuadrilla de muertos

    ResponderEliminar
  5. ehy i sopar cuat, desde 2009 que no he anat de sopar vinga animo i que tinga u en conte que aunque no eisga en vosatros men recorde de tots i mes dels lesionats que per ser si podrien anar de sopar que si es per cotxe no problem que yo fare de taxiste um abras

    Ricardet

    ResponderEliminar
  6. http://ciclismoafondoalgemesi.blogspot.com/

    entrad aquí y encontareis toda la actualidad del ciclismo

    ResponderEliminar