17/8/10

Ruta Artana+Crònica + Fotografies.

Ruta Artana 17/08/2010.

Fotografies gràcies a Josep Brines.


Bona ruta, bon menjar i bona gent.




Crónica Dissabte 14/08/2010. Macastre.

Antonio Garcia Cerverà.


Avui escomençen el dia amb una eixideta molt amena i que per a alguns es fara dura per les secueles de l´estiu. Eren 7,30 de la matinada i els que habien acudit es preparen per a arrancar amb la presencia de cares conegudes,menos conegudes(pel temps que fea que no venien ) i per noves incorporacions que han decidit ficar els peus en terra i gaudir de la nostra companyia (si no puedes con el enenmigo unete a el) i amb la presencia del sexe femeni que cada vegada ens alegra la seua presencia.
Be encarem cara a Guadasuar i en un ritme frenetic ( per a alguns reventats) ens clavemen Carlet, Catadau i enfilem Fontanelles a la casa d´un grup que portem davant i que ens molesta vorelo fins quel pasem i arribem a l´encreuament que escomença l´infern per a uns quants i el disfrute per a altres. Pujem cada uno com pot i coronem el primer port en bon ritme i algo sofocaets pero enseguida be la baixada per recuperar i enfilar l´ultim repexo fins arribar dalt on ens creuem amb un taliban arreplegant les seues moretes ( el verdader taliban ja habia fugit abans q tenia faena de talliste). Bona temperatura i baixem el port per arribar al poble, carregar els bidons i encarar el ultimrepexo q ens dura al bocadillo i a la xarraeta. Bon ambient i bones vistes i cervessa per a qui vol fins que arriva el torn dels cafes quan escomensa el desfile de cafeina amb canella per a animar el potarro ( que no potorro) .La cambrera pensa que no estem be pero acaba anant a sa casa a per el condiment i acabem i religiosament paguem per a la tornada que es fa a una ritmico bo i amb la colaboracio de tots arriben al poble per a comparar la cervesa de Macastre amb la del duga,arrivant a la conclusio que es igual i cada uno a la dutxeta i uns mes calents que altres.


Enrecordeuse que al proper dissabte paellon de la grupeta i qui no estiga no menjara. Es prega acudir amb les millors gales i ben depilaets. Els borratxos no paguen.




S'ha actualitzat l'Àlbum de fotos de la Grupeta A Poc A Poc.


Gràcies al company Enrique Grau per encarregar-se de les fotografies.


Maig.


15/05/2010. L'Orxa.


29/05/2010. Dos Aigües - Millares-Quesa.


Juny.

05/06/2010. Set Aigües


Juliol.

03/07/2010. Casas de Benali.


10/07/2010. La Vall de la Gallinera.


17/07/2010. Agres.


24/07/2010. Vall de Laguar.


31/07/2010. Carrícola.


No hay comentarios:

Publicar un comentario