30/12/11

apocapoc 2.0

Estimats companys i companyes:

En esta vida tan accelerada i tecnificada, l'evolució no ha deixat al marge la mateixa grupeta. Vos proposem la versió "2.0". Era inevitable.

(Transcripció d'un company després d'un llarg període de reflexió)

Esta es la crònica d'un grup de persones que han arribat a la conclusió de que alguna ment maligna els tenia enganyats i manipulats. Ni comandants, ni germanors, ni res de res. Hem estat tres anys eixint per les carreteres deixant-nos la salut i ficant la nostra vida en mans d'uns desaprensius que ens portaven per tota la Comunitat (i part de l'extranger) amb el ganxo al coll i enganyats per simplement un esmorzaret.
   
Pues bé, ara des d'açí,  llancem una altra opció, una forma de comviure amb els pardalets, els rius, les pedres, els arbres... Una forma d'entendre lo que és la bicicleta: hem descobert la BTT o bici de montanya i  anem a intentar que la gent s'oblide de patir pujant eixos ports, de sofrir eixos ritmes infernals i que canvie les bicis fràgils de carretera per les robustes bicicletes de BTT.
   
Des d'avui naix la grupeta "Apoc a poc pel caminal i la senda 2.0" i com diria el sogre d'Urdangarin " ME LLENA DE ORGULLO I SATISFACCION " animar la gent a apuntarse a la nova grupeta on gaudirem de la Mare Natura i ens sentirem realitzats internament .
Pròximament anunciarem el calendari d'eixides. Anem a recórrer les muntanyes i cordilleres de la nostra Comunitat i farem del món de la bici un sommi.
   
A tota eixa gent que sol quedarse darrere i els han d'esperar ara tenen l´opcio de plantar cara al contrari i disfrutar de les dos rodes, això si,  més grosses i amb més pes.

Els equipatges ja estan en els xinos del carrer Albalat a cinc euros el d'estiu i nou el d'hivern, qualitat made in xina, superior.
    
Des d'ara Pedrito ja no haurà d'anar pel mig perquè es papara tots els arbres, Salva i el Xato si arreen es pasaran de comunitat pels camins de terra i el Pelos no arribarà el primer dalt perque ja estarem baix esperant-lo.
     
Feu-se l´ànim i proveu un altra cosa, segur que canvieu d´opinio i aprofitantt que venen els Reis Mags aneu demanant les noves bicicletes de MBT.

Salut.


PD: Estem valorant fer una eixa nocturna per al 28 de desembre de 2012: per la Pista de Silla fins al Copas on desdejunarem mejillonets en salsa roja.


6 comentarios:

  1. als mestres i bombers se vos acabara el xollo pronte,tinc que parlar en el conseller que corresponga.

    ResponderEliminar
  2. un funcionari de tants30 de diciembre de 2011, 21:37

    ni xollo ni comissions ni trages ni vacances ni prebendes.... ESTEM CONGELATS. ja parlarem l'any 2013.

    ResponderEliminar
  3. yeeee eixe tio que ha escrit aixo no esta be del cap i lo mes segur que s´haura pegat contra una rama de un arbre i diu tot aixo.Pero bo si hi ha que canviar de bicileta conteu amb mi.
    Igual mes d´un descobreix un altre deport.On tenim que apuntarse,

    ResponderEliminar
  4. esquirol !!!!
    judes escariote !!

    a poc a poc anem sabent qui es qui.

    ResponderEliminar
  5. La MTB es com tot, fa més la companyia que la bicicleta. Es poden passar bones estones siga en una bicicleta o en altra, que mes dona !.
    Tantes possibilitats té un tipus de bicicleta com l´altra.

    Rafa C.

    ResponderEliminar
  6. ¡¡¡Feliç i prosper 2012 per a tots els AMICS APOCAPOQUEROS !!!.

    ResponderEliminar