28/6/09

04-07-09 Set Aigües



Itinerari: Alturi, Bunyol, Set Aigües, esmorzar, Bunyol, Torís, Montroi, Algemesí.


Crònica de Transporter

Moltes absències en la eixida però això no ha sigut prou per a desanimar als membres de la grupeta. De camí a Catadau s’han afegit Brines i Ricardet i com qui no vol la cosa s’ha format un grup molt compacte, i sense adonar-nos estàvem a prop de Bunyol .

Tots junts cap amunt a buscar el esmorzar ens quedava el més duret del dia però no li han tremolat les cames a ningú, i en 2’47 hem arribat a Ser Aigües. Bon baret on hem agafat forces i en la tornada ens hem adonat que havíem pujat molt des de que havíem eixit dos o tres repetxos i estàvem en Bunyol .

Cara a Torís la calor feia acte de presència, més si cap després de veure als pibons que hi ha en aquest poble. Hem tingut que parar en la font.

Al contrari que la setmana de abans, avui duiem el rellotge baix control i em decidit parar-nos en Catadau en la gasolinera, aigua i Aquarius fresquets per a poder aplegar a Algemesí.

David, tranquil, ara ho fique.

Hui el més destacable ha estat la sucarrá del “Torso de la grupeta” les dos “globeraes” de Transporter i l’incontestable sprint de “flecha rota” (el diumenge encara estava torrat)



Ver mapa más grande

6 comentarios:

  1. Dimarts y sense cronica miauuuuuuuuuuuu

    ResponderEliminar
  2. Tranquil, que amb el traspàs s'ha perdut un poc de temps, però ja estem oberts a qualsevol suggeriment i aportació constructiva, tú, flecha rota.

    ResponderEliminar
  3. la fletxa esta trencada pero encara punxa, tot molt ben esposat, no es que pitagores eu fera mal, pero ni a que animar

    ResponderEliminar
  4. A tambe estaria be dir si agafem les rodes de tacos. Desde el cariño

    ResponderEliminar
  5. Xiquets vos vaig a comunicar una mala noticia,un dels nostres integrants de la grupeta en a deixat,este disabte li donarem el ultim adeu, es una gran perdua,pero la vida es aixi, ja no en trobarem un altre com ell. Guardarem un minut de dol, dispararem un parell de salves i tot el que siga nesesari.

    ResponderEliminar
  6. Este fin de semana yo me encargo de coger el agua oxigenada y el betadine por si alguien se pincha con la flecha esa

    ResponderEliminar