29/9/09

04-10-09 Macastre




CRÒNICA MARCIANA
Crònica per Toni Garcia

La cronica d´avui va dedicada per als ausents, per a les fletxess descarriades, per als pensadors que els estira més un pèl de...... que un radi de bici, per als collidores que des de primeres horas ja estan al tall i per als pels que se'ls emportà el vent.

Al toc de diana estavem tots els que estavem i sense arrancar hem tingut un percans: Carlos li faltaba el preservatiu al cap i ha hagut d'anar per ell. Problema sol·lucionat i tots cap a Alginet encara que el ritme no era el de totes les eixides pero be. Prompte hem arribat a Catadau i hem enfilat el repetxonet de Fontanelles i l´hem salvat sempre tirat pel de costum que pareix ser que totes les setmanes els toca fitxar. Avui portabem gent de la que ens acompanya de vegades i inclus un xicot que pel nom crec que es farmaceutic, encara que despres s´ha tornat. Tambe estaba Breso que havia reclutat al fill per a castigar-lo(haura tret males notes)i fer-li avorrir la bici encara que es comença per ahi. La jornada tenia un ambientillo un poc enrarit puix per moments pensava que anava a adelantar-nos Xafer i Rovireta i cantar un rosari, però be hem arribat a Macastre i la sorpresa era que no hi havia lloc al bar i ens ha costat anar a Alboratxe i esmorzar alli. Hem demanat els bocadillos i algu ha tirat de platet. Bons entrepans pero millors plats i l´hem fet una fotet per a que l´amic Castells se li faja la boca aigua. Hem fet els barrets que tocaba i casi arreglem l´economia pero no, a l'altra serà.
Hem pagat religiosament i cap al poble tots pensant en que ja teniem el dia quasi fet pero no sabiem lo que ens esperaba al tornar. Al moment de eixir del poble a l´amic Carlos li ha apretat l´edat i se li han pujat les boles de les cames en les dels ous i hem tingut que asistir-lo ràpidament fins que hem avisat al 091 i ha vingut una representacio dels bombers que li han donat una mezcla de epo de 5ª generacio i vitet pero que ha ficat a l'home una energia i ha eixit disparat fins que l´hem perdut de vista i que lo proxim que sabem de ell es que estaba apretant a la dona contra el somier.
Be hem cotinuat pensant en que avui era el dia de Carlos pero de repent!!!! PAM!!!! a tonalitats li ha pegat un revento la coberta que no sabiem explicaro.Enseguida gent volia traure billets de tots els colors per a ficar-los de parxe perque un altra cosa no tenim pero- diners? MENOS. Jo he sentit a algu inclus que volia traure un billet de 25 euros.
Be hem solucionat el problema i hem continuat pensant que ja estava tot vist en el dia de avui i xarrant cadascu de lo d´ell quan ens hem creuat amb Jareño que pareixia que li pasava algo segons "el señor de las barritas". Hem tornat a vore lo que li pasaba i el xic estava que pareixia que l´havia arreplegat RATON.
L´han espentexat entre "la elite de la grupeta "fins el pas a nivell de Carlet on l´hem deixat esperant a l´asistencia en carretera.
Desde carlet fins al poble no ens ha ocurrit res i quan dic res entra tot tipus de piques, sprint en l´aereo i el de final d´etapa, RES RES RES .


Moraleja: Si no te quieres aburrir con nuestra grupeta has de venir.



----------------------------------------------------

ITINERARI
ALGEMESÍ, ALMAGUER, ALTURI, TORIS, MACASTRE (ESMORZAR), ALBORATGE, MONTROI, CARLET, ALGEMESI (CAL DUGA)

Ver MACASTRE SETEMBRE 2009 en un mapa más grande

GRÀFICA





SALSA ROSA

10 comentarios:

  1. estem perdent l´espirit de la grpeta o be es que ja ens ho hem dit tot i tindrem que fer nous projectes.Propose fer un concurs de croniques cada setmana i el que guanye tindra l´honor de eixir el dissabte al cap del peloto papantse tot l´aire.El que quede en ultima posicio li tocara vigilar les bicicletes en companyia de Piter.
    Tambe farem per al segon un premi que consistirá en dur les barretes del almorzar de algu i per al tercer encarregarse de fer l´esprint de la jornada.
    Crec que se ha perdut tot el espirit de competició i ja no es fan demarratges en els ports(ja no tenim ni nivelazo),ni sprints en la arribada.Crec que ens falta donarli un altre enfoque a la grupeta.
    Si no s´ha enfadat ni el fletxa es perque algo no estem fent be.

    ResponderEliminar
  2. soc jo un altra vegada29 de septiembre de 2009, 22:02

    Como se dijo hace algunas semanas lo que esta pasando en la grupeta yo YA LO SABIA,YA LO SABIA.
    Las mentes pensantes ja tienen el calendario realizado pero falta pasarlo por la DGT y por el consell superior de deporte.
    Como dijo Camps AGUA PARA TODOS pues ya parece que la tenemos.
    Podriamos hacer un concurso de chistes y al ganador pagarle un viaje con todos los gastos pagadoa a la bola de Cullera.Ahi va el mio
    Un home li diu a la seua dona: Maria tu quan me la xuples ho fas per interes o per amor.
    Per amor Visantico per amor li contesta la dona.
    Pues vetges a vore si li fiques un poc d´interes collons.

    ResponderEliminar
  3. Heyy que no decaiga la moral de dingu, yo propose que anem a cases de Benali Engera pero el problema es que no se en quin bar esmorsar que vos pareis? algemesi alberic gabarda carcer sellent engera benali alcudia crespins llosa de ranes algemesi y si ve el flexa mijor David tu tranquil no perges la moral algun dia me guañaras tu el sprint y yo me alegrare aaa y tambe te dic que te fare compañia puchant mano a mano ala animo y Amut Valencia

    ResponderEliminar
  4. Richal, ja voldrien els de Wikipedia tindre la meitat del coneixement que tens tu. Esmorzar? no problem: ens repartiem les barretes del Piter. M'agrada la idea de casas de Benali, "ahí le has dado chaval", Podriem esmorzar al tornar, en el bar del creuer de la carretera. Ah! res d'agafar de la maneta al Fletxa, 'norrrrrrrrr' a l'enemic ni barretes. Dona-li canya, i més ara que està en hores baixes.

    VOTE PEL RICHAL!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Click en calendari d'eixides, hombres de poca fe, i tú Pitàgores, este mes me negaras 3 veces:
    -Yo no, mi señor.

    Sopar i tot, no es meresqeu res, cagamandurrios.

    ResponderEliminar
  6. aso pareix que s´ha animat toca.Jo crec que la resaca dels bous ja ha pasat i que estan tornant a entrenar a amagades alguns membres i en les proximes eixides ho notareu.

    ResponderEliminar
  7. Ye companys, el dissabte si no pasa res, torna la Fletxa. Ara com estic en hores baixes agraisc l´oferiment del Richal de ferme costat ( Yo tambe te vuig pitagores ) Seria de agrair una volteta tranquila, a i menys concursos i tonteries lo que ni ha que fer es el Amor. Bueno menys Piter que te parella MECCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

    ResponderEliminar
  8. yee Quique eres viu?
    1001 1001 900 00.aquet missatge es per miliu.

    ResponderEliminar
  9. yeeeeeeeeee que pasa xicons tenia el ordinador constipat,es veu que apreta masa en bous i ja sabeu lo que pasa : sues tens fret. A mi apunteu-me al sopar que jo vaig. Este dissabte no tindreu reporter grafic, a vore qui vos fa les fotos eh! A el fletxa vos esta enganyant no te que anar . Lo de Benali deixeuo per a un altre dia que jo vuic anar. Home de la cabina tranquil que estic viu i en un any mes ,el proxim cap de setmana teniu unes cerveses i uns cacauets pagats.Ja soc mes majorrr!
    Ale a tomar por ....

    ResponderEliminar
  10. AAAA!!! la cronica de la setmana pasa molt pero que molt bona ,jo diria bonisima,ara si que si.
    Ale a tomar por ...
    jeje

    ResponderEliminar