6/10/09

10-10-09 Benicolet



CRÒNICA MARCIANA Per Josep Talens, corredor de la Grupeta de la Ribera.

Hui dissabte tal i com li havia promés a Transporter, he ixit amb la Grupeta a poc a poc, l'eixida ha estat d'allò més gratificant, ja què necessitava fer quilòmetres, però sense abusar perquè demà tinc cursa a Puente Tocinos (Múrcia). Encara que en alguns moments semblava que anava a trencar-se l'harmonia en la anada, no ha estat així, fins i tot el port de Benigànim s'ha pujat amb una germanor exquisita, jo no ho se cert, però diuen les males llengües que al fletxa l'han ajudat un poc, el cas és que després del port hi havia una boira espectacular i hem fet ús de la prudència el que ha fet que aplegarem juntets a Benicolet, això si xopats com si haguera plogut. Al entrar a la plaça hi havia una parada del mercat amb una mercatera prou voluminosa que ens ha oferit calçotets. Al final el que ha fet amistat amb la de la paradeta ha estat el més obert i ixe no és un altre que el del medio de los chichos. L'esmorzar ha estat prou rapidet però complit, en ixir el ferretero semblava Contador i ha estat molt actiu tota la tornada, el fill de Rudó acusava la setmana taurina i ha necessitat d'alguna espenteta (i és que encara no s'ha ensenyat a xuclar roda com son pare) :). En general la tornada ha estat feta amb un ritme que no te res que envejar als de la Grupeta dels gallos, d'Alzira al poble anaven el Reo, Bernat el bomber i un altre a bloc pensant que no els alcançaria la resta de la gent, però com que ací el que no corre, vola, en passar un tractor s'han posat a roda reagrupant-se tots en l'última rotonda on el tractor a continuat al recte i Transporter home d'aplegades en grup a vist el hueco per l'esquerra del vehicle, jugant-se-la, però sabedor de que això li suposava aplegar davant en solitari, el polletina ha provat (sense èxit) pillar a Vicent. Ale, a vore si demà hi ha tanta emoció com hui i el mateix companyerisme (què és el més important), una abraçada.


Air va ser un dia especial per als membres de la Grupeta A poc a poc. Ens va honrar amb la seua presència un home dels que fa penya i sempre està per a tirar una maneta, però hui no s'ha quedat enrere, les dos penyes, Sal Pa l'Ou i A Poc a Poc, hem anat junts a Torís de la mà d'un altre gran home que no se'n queda enrere en quant a qualitat humana. Em referisc a Miquel Alandete, que ha sabut liderar una eixida de germanor.
Transporter.


----------------------------------------------------

ITINERARI
Alzira, Manel, Genovés, Benigànim, Luxent, Benicolet esmorzar. Tornar pel mateix lloc.

GRÀFICA


Ver mapa más grande




SALSA ROSA

6 comentarios:

  1. Dabuten!
    El DJ Resident de la grupeta (HARD RIDER) ha fet una selecció de música per animar un poc el cotarro. No està gens mal eh? Com la temporada encara no està high-level pot disposar d'un poc de temps.

    ResponderEliminar
  2. aquest divendres es festa i podriem fer una eixida especial a algun lloc emblematic com la vall d´evo,el campello,etc o be anar a la bola i esmorzar en el xipiro

    ResponderEliminar
  3. Si penseu pegar una volteta pa gent en hores baixes, de moment no curre aixi que lo que digau. Agurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ResponderEliminar
  4. Yo com la setmana passada em porti tan tan be el disapte y el diumenge la meua señoreta en proposa anarmosen el cap se setmana a Benidorm y clar esta yo asepti "un poc per a dir que no "aixi que em pasare el pont per elssss ..... hombros y a disfrutar de la vida que son tres dies.
    A per ser el divendres per motius del viatge entoca anarmen en els gallos aixi que vos desige un molt bon pont y molt bons kilometros y ya mos contaren coses ala un abras per atots y amunt VALENCIA A DISFRUTARRRRRRRRRRR

    ResponderEliminar
  5. Com voleu pujar el nivell de ritme en les eixides si el divendres no teniu volta marcada, és per descansar pa fer la volteta de benicolet al 100%? Ai mare, si vos agafa Fuelman vos gira la samarreta del reves de la ventolada.

    ResponderEliminar
  6. A nosaltres no ens fa falta pujar mes el nivell, el nivell que tenim es acceptable, hui fins i tot ens hem apegat a la grupeta sal pa l'ou i anavem a roda com si res. Anavem a fer una etapa tranquila pero com hem vist que el ritme no era excesivament alt,hem decidit apegar-nos a roda. Fins i tot si haverem volgut, haverem pogut disputar l'esprint.
    Per cert, el nano no ha puntuat.
    Adeu, i amunt valencia

    ResponderEliminar