15/11/09

14-11-2009 Chiva

The official chronicle by Toni Garmstrong.

Dissabte 14 de Novembre i en aquest mati quasi primaveral ens tornem a vore les cares els companys per a fer un altra etapa. Tenim la presencia de l’amic menoret que com es bo els reixos li han dut la bicicleta que demana l’any passat, bonica i espectacular. Avui eixim puntuals cap Alginet i arranquem a un ritme per a entrar prompte en calor. Estem els de sempre i avui tenim presencia femenina que sempre es bo. Prompte arribem a l’Almaguer i escomensa el primer repexonet però que el passem sense penes ni gloria i enfilem cap a fontanelles.
Una vegada dalt tenim les primeres baixes del dia puig la xica decideix tornarsen cap a casa perque no es troba al 100%.Seguim cap a Xiva per eixes carreteres que castiguen tant les cames que sense donar-te conter van carregant-se fins que apareixen els dolors però açò es lo que te este deport. Avui es nota que gent com l’amic tonalitats i altres van agafant bon estat físic i es nota en els repexons que ja planten cara, però així es com ha de ser i seguim fins l’entrada de Xiva que ens sorpren un motorista pitantmos com si ens coneguera de tota la vida.
I efectivament ens coneix perquè es tracta del Richal que ha canviat la burreta pel roçi. Este va a colp de nina i no com l’altra que va a colp de cama. Ens acompanya al bar i ens comenta que esta ferit de guerra i no pot eixir. Be recuperat prompte que necessitem a uno per a anar davant de gregari.
L’esmorzar es tranquil i en harmonia i ben servit per Arantxa que no te res a vore en els trols de Dos Aigües. Acabem el últim mos i apareix la cuinera que impressionada pel temple i la gracia de Peter no pot mes que demanar-li una foto amb ell dedicada i este que esta acostumbrat al popularismo no li la nega i acepta amb la condició de no escamparo molt per si s’entera el seu amic que ultimament no l’acompanya molt, però que com nosaltres no ens agraden els lios puig no ho diguem. (Pronte ficarem la foto).
Paguem l’esmorzar i ens anem cap al poble que encara ens queden algunes pedalaes fins a arribar. Prompte pren la parella de Vicent i Enrique el mando de la grupeta i ens fiquen un ritme d´infern que fa que mes de un bufe com el dissabte passat, però en paciència i poc a poc arribem al poble on la gent es dispersa pels carrers cadascu a sa casa a pegar-li un bac a la bici. Soles tres valents que son els que entenen que les etapes no acaben fins que es creua la línea del DUGA arriben al final i arrepleguen les copes que s’han guanyat.
Resumint avui ha segut una etapa de les que fan que ens alcem a les set cada dissabte per disfrutar de la bici.
Avui naix la POSDATA que serà el resum de l’etapa dels diumenges i que serà curta però clara.



PD:Diume
nge i bon dia i els supervivents del dissabte i l’amic Castells i el senyor Brines ens acompanyem avui a Quatretonda on hem d’esmorzar. El ritme es tranquilet i encapsalat per Enrique i Peter que ens acosten fins el bar on devorem un bocadillet molt bo i unes amanides de qualitat .La tornada la fem a la marxeta fins que ens adelanten una penya de Benifayo i que ens enganxem a ells perquè a nosaltres no ens xulexa ningú. A bon ritme arribem al pont de Carcaixent on els deixem clar ones guanyen les etapes i continuem fins el poble per a acabar amb el diumenge i en ganes de que arribe el proper dissabte.


Itinerari Chiva

Ver mapa más grande

Itinerari Quatretonda

Ver mapa más grande

7 comentarios:

  1. Part de guerra de la grupeta: Richal, dos costelles fracturades; recuperant-se satisfactòriament. Juan Bresó, accident circulació amb la moto; gran esglai sense conseqüències físiques; recuperant-se. Pitàgores, espere equivocar-me, però crec que té el genoll fotut. Esperem ens dóne noticies del seu estat.

    ResponderEliminar
  2. l´edat no perdona i el que no te problemes fisics sels busca i cada setmana les baixes ven creixgent pero esperem que en pocs dies el doctor Giner ens torne als companys i si no es moltdemanar que torne el fletxa que acabara en la fauna iberica.Si Felix rodriguez de la fuente estiguera el deixaries sense feina en una temporada.BON ROLLET

    ResponderEliminar
  3. Esperem que el dia del sopar tinguen l´amabilitat de acompanyarmos aquells que un dia eixiren en nosaltres i que pareix que no s´enrecorden on esta el marfil.

    ResponderEliminar
  4. Companys tranquils no acavare en tota la fauna(perque no es fica a tir) pero educar al gos jove en dona molta feina. Tindrem que anar organiçant lo sopar de Nadal i podriem comprar loteria, bueno xarreuo. Un abraç a tots i a alguns un besset. Agurrrrrrrrrrr. A i pal Richal, que et recuperes pontre i be amigatxo.

    ResponderEliminar
  5. Grasies amic Fetxa per els anims que en dones i als companys també esperem eixir pronte.
    Per sert tu no seras el que ensenya el gosset que va olorant els culets de les xiques en la plaia sisi el del vídeo que empassares pillin pillin si eres tu en compre un gosset i ensenyes igual que tio ja ja ja
    Bueno amic Breso i Pitagores recupereuse pronte que esnota que falta la bona companya en el grup animos per als dos y un abras
    AMUNT VALENCIA EL RICHAL

    ResponderEliminar
  6. divendres que ve sopar,al bocatame 27-N per a celebrar l'aniversari de la mort de la etapa mes gloriosa dels patriotes... ¡viva ESPAÑA! i el rei,zapatero,rajoi,camps,el bigotes i els mariners de l'alakrana i la mare que ens a parit. PD l'hora a les 21:00 h.zulu.Comfirmeu assitençia a transporter.

    ResponderEliminar