22/11/09

21-11-2009 Aielo de Malferit


Crònica per Toni Garmstrong.

Tercer dissabte de novembre i el fred sense aparèixer . A les 8 del mati com cada cap de setmana ens fiquem en marxa cap a Xàtiva i amb la companyia dels Panxos que avui venen en nosaltres i del Richal que pareix que el costillar del Fosters li va be,encara que tenim un altre tocat també del costellar l’amic Tonalitats que en moretons i tot i sense fer cas a la dona s’escapa per a fer la seua etapeta. Ens falta Miguelon que se li han apegat els llençols però que al moment ens agafa i que serà peça clau en l’honor de la grupeta en aquesta etapa. Bon ritme i poc a poc arribem a Xàtiva per encarar el pic de Serragrossa on comencen els tirons i els apretons cara amunt i que te com a protagonistes els panxos,encara que Transporter fent us del nom es teletransporta de la cua al cap i es queden tots pensant on ha eixit però ja han fet tard, ja estava al capdavant. Segons diuen pareix que hi ha un pique al coronar però que Miguelon tirant de ou es col•loca davant i els demostra qui mana en els ports,be Miguelet eres el futur. En agrupar-nos tots dalt es donen conter que falta algun panxet que ha tingut un peçcans en els rajos i opten per esperar-lo,nosaltres seguim cap a Aielo a un ritme vivet i entre repetxons i pujades arribem a l’Olleria on travessem el portet que es el carrer i ens dirigim cap el bocadillo que avui es potser dels millors que ens mengem en el transcurs de les etapes. Tots estem pensant en el sandvitx triple. Be cara a la taula no hi han moltes picades perquè el sandvitx cal agafar-lo en plat menut i pinyo gran, poc a poc. Be al momentet pareix que ja no era tan gran perquè se’l hem fotut tot (i mes que hi haguera). Fem la tertúlia i paguem els cinc eurets de cuota per a enfilar-los cap al poble on comencem amb un poc de fred però que conforme passen els kilòmetres es converteix en calor pe ritme que fiquem. A l’amic Tonalitats comença a fer-li efecte la EPO que ha comprat clandestinament en Aielo i es fica al cap tirant de costella i a bon ritme fins que encarem el carril bici que teníem en el dia de avui una picaeta patrocinada per Pedrito però que la gent no ha fet cas (en els diners que val). Arribem a Xàtiva i la creuem per dins per a veure les faroles que hi han en el poble i encarem la ruta cap al poble encapçalant com diuen en el València por los bajitos però que son tan bons que en un moment ens clavem en el pont de Carcaixent on es torna anotar el efecte de la EPO i segon arreon de Enrique que descol•loca a tots. Així arribem a l’entrada del poble on el xiquet tenia reservada en l’ou una dosis per al final i que en un esprint que li passa per damunt al senyoret PELOS li guanya la partida i entra en primera posició( tots ho hem vist).Corda i etiqueta del pernil per a Micalet i malla i os per al pelos. Quina etapa mes bonica i disputada la d’avui.



PD:
Diumenge fresquet de temperatura i de nombre de participants. Hem eixit set , hem esmorzat vuit, hem tornat nou i hem arribat vuit. Etapa de aire en contra fins Toris i esmorzar curt perquè la germana de Rita Barbera ens ha fet la pua en els bocadillos però be. Pocos pero buenos hem fet la volteta dels diumenges i ja pensant en el sopar que imagine que serà mes nombrós que l’anterior perquè les excuses estan acabant-se a alguns . Vinga animeu-se que tindrem xupitos de cassalla i partides de xamelo i qui vuiga visita cultural al AQUA amb degustació de mejillons.

Itinerari dissabte. Aielo de Malferit.

Ver mapa más grande

Itinerari diumenge. Torís.

Ver mapa más grande

5 comentarios:

  1. Guau que animat esta aço

    ResponderEliminar
  2. O estemen un periode de reflexio o el fletxa ja no te ganes de rollet o els pensadors ja ni pensen pero si es de veritat que l´espirit esta pergense,pero ja vindra l´estiu i segur que tots voldran piu

    ResponderEliminar
  3. El divendres hi ha sopar, a veure si estem un poc més animats. De paso, per als que encara no tinguen loteria, el tio Transporter la portarà per a que us toquen quatre xavos al Nadal i canvieu les burretes.

    ResponderEliminar
  4. vaig a publicar un xiste per a animar el potarro;
    a que no sabeu qui inventa la serraura...........



    Pinoxo fense una palla

    ResponderEliminar