21/11/10

20 - 11- 2010: Aielo de Malferit

Crònica 20 de novembre de 2010. Aielo de Malferit.
(del reportero Tribulete, àlies Vicent Ahuir, el capo canonieri, el Condottiero Corleone)

Demà posarem les fotos de les últimes eixides arribades a la redacció.
IMPORTANT: LA GRUPETA COMPRARÀ DECIMS SENSE FARDA SEGONS LA DEMANDA. LA PARTICIPACIÓ MÍNIMA ES DE 10 EUROS. QUI EN VULLGA, HAURÀ DE DIR-LI-HO A L'AMIC TRANSPORTER (VICENT CANCELARA) ABANS DEL DIA 13 DE DESEMBRE I PORTAR EL DINERS EN BITLLETS DE CURS LEGAL. S'ADMETEIXEN DONATIUS ALTRUISTES.




Avui ha estat una eixida novedosa i divertida. A les 8 hem partit cap a Xàtiva, i en eixir del poble el Comandant ha patit un problema de rodes per culpa del pitstop que ha fet al seu garatge. Solventat el problema, a l’arribar Alzira ens esperava “el Xato” i s’ha ficat al costat de Salva fins Xàtiva a bon ritme. En el port ha passat de tot: hem agafat una penya d’Alcúdia, i els hem barrejat. La Grupeta ha estat a l’altura de les circumstàncies i hem deixat el llistó alt. A Bellús una xicoteta sorpresa: un camí nou que m’ensenyà Miquel Alandete, que per cert, després d’haver rodat unes quantes setmanes en companyia de la Grupeta A Poc A Poc, el tío s’ha presentat a una cursa que es disputava a Benidorm diumenge passat. Sense voler  anar a disputar el triomf, quedà 9é. I és que entrenar en companyia d’aquesta Grupeta dona els seus fruits.
Bo, doncs “el camí del Formigó”  li ha agradat molt a la gent, és tranquil i guapet. Repetirem. En arribar a l’Olleria ens hem re agrupat camí a Aielo, on ens esperava el bocata al baret de les xicotes. Avui no era de tres pisos. A l’esmorzar, els temes de conversa han estat d’allò més interessants, i de gran nivell tècnic, passant per temes d’enginyeria, medicina i el dopatge. A propòsit, l’assumpte de Contador són tonteries al costat de les substàncies que alguns es prenen: inhaladors, Katovit, etc. Hem tingut que demanar-li a la cambrera que ens apagara el ventilador del sostre; el pobre de “Guti” per allò de l’efecte espiral tenia problemes amb un testicle que li pujava i li baixava. A la eixida del bar, els núvols els hem dut damunt fins Manuel: xispejant i fent-nos arrear més del compte.  Salva i el Xato per davant, destrossant totes les penyes que anaven agafant. La Grupeta, a bon ritme, ha arribat a Algemesí un minut després, però tots juntets, que és del que es tracta. 

Hui ha estat un dia collonut, en companyia dels amics. 






5 comentarios:

  1. estoy pensando q el sabado q viene,entre el saco de caramelets y el tanga de fibra de carbono no se como estara el tema para llegar a xiva.la rachel

    ResponderEliminar
  2. Un arrepentido consumidor de KATOVIT21 de noviembre de 2010, 22:29

    PARA RACHEL.
    Aunque la etiqueta de los caramelos diga PICTOLIN, el contendo es KATOVIT (tenemos que indicarlo así para no tner problemas con la AMA, la ADA, la FIFA, la FUFA, ni con mafias parecidas). EL KATOVIT está recomendado por EL VIGILI DEL FUOCO cuando era EL REMERO DEL VOLGA y participó en la final K4 del descenso del SELLA (no lo cuentes a nadie pues podrian desposeerlo del título, pero, segun cuenta él, te da ALASSSSS..)

    ResponderEliminar
  3. Estamos intrigados sobre el asunto de la parada de los ventiladores del bar. No sabemos si tuvo resltado con el HUEVO ASCENSOR. EStaria bien que el interesado (o persona cercana) nos sacara de dudas.
    Yo tambien lo sufro en SILENCIO.

    ResponderEliminar
  4. jajajaja, el ventilador dio resultado y al final el HUEVO bajo, sobre un poco molesto pero bueno todo pasa jajja,el almuerzo estuvo de puta mare, sobre todo con el katovic.

    ResponderEliminar
  5. La pena negra. Quin homenatge m'heu fet més wapo. Llàstima que a partir d'ara tinga molt de mantecao en carreres els caps de setmana i no podré compartir rutes amb els apocapoqueros tant com voldria.
    Per cert, corre la llegenda que hi ha un xoto d'A poc a poc que, a més de les eixides de dissabte i diumenge, dilluns i dimarts entrena amb semiprofessionals i fa més quilòmetres que el Talgo. Algú sap qui és?

    ResponderEliminar