6/12/10

04 - 12- 2010: Ròtova

IMPORTANTÚLTIM DIA DILLUNS 13 DE DESEMBRE A LES 00:00 AD!!!!
AVÍS ALS NAVEGANTS: NO HI HURÀ PRÒRROGA BAIX NINGUN CONCEPTE.  



PEDRO V

L'amic protagonista d'esta històrica pintura, romandrà en la posició que es mereix per "botifler", i no serà perdonat fins que no ens explique públicament allò dels furs valencians i ens faça un resum de la batalla d'Almansa. Ah! i l'escut del seu equip tampoc!.

(PD : Un botifler era el nom que se li va donar a les persones partidaries Felip V durant Guerra de succesió. Originàriament botifler volia dir que es tenia les galtes unflades. Passà a voler dir partidari dels Borbons.

Una altra explicació, afirma que l'origen de tal expressió vindria de la deformació del francés "beauté fleur", que feia referència a la flor de lys. Al Pais Valencià durant la Guerra de Successió, el terme Botifler es considerava oposat al de Maulet, i cadascú era sinònim de borbònic i austracista respectivament)

Villalonga



Castelló de Rugat



Carrícola

2 comentarios:

  1. De maulet a botifler. T'he reconegut per les calces de marieta que duus. Encara que t'he deixat cap a baix, jo t'havia penjat dels ous. Visca el València i el seu cosí el Barça. Comandant, t'ho has currat, el meu vot és per a que reconega que Messi està molt lluny de Cristina.

    ResponderEliminar
  2. Piter, tu voto no cuenta, creo que por honradez, deberias quedarte al margen en la votación, sé que cumpliras aunque seas botifler.
    Eres un gran tipo, aunque me gusta mucho más Brat Pitt.

    ResponderEliminar